Welkom terug!

Op 13 november 2021 verscheen ons laatste bericht op de nieuwspagina. We kapten er mee, legden het bijltje er bij neer. Reden was de invoering van het coronatoegangsbewijs (CTB) als voorwaarde voor toegang tot het park. En daarmee werd een groot deel van bezoekers uitgesloten. Onacceptabel vonden wij. Iedereen heeft recht op een mooie beleving in de wondere wereld van de Efteling zonder medische voorwaarden. Als “beloning” voor het “goede gedrag” van de Efteling werd de organisatie verrast met een nieuwe strenge lockdown waardoor alles opnieuw weer voor langere tijd moest worden gesloten. Opnieuw werd de Winter Efteling voortijdig afgekapt.

Maar ook tijdens de heropening werd er weer druk gecontroleerd op het CTB. Ditmaal (zogenaamd) wettelijk verplicht. Dus ook toen voor ons geen enkele reden meer om terug te keren. Tot vandaag.

Vanaf vandaag is een CTB niet meer nodig om in de Wondere Wereld van de Efteling binnen te treden. Wat wel blijft is vooraf kaarten bestellen en een tijdslot te reserveren, maar dat is eigenlijk alleen maar reuze handig voor de doorstroming. Wij zijn dus weer terug en met elke dag weer een nieuwtje op onze nieuwspagina. We starten morgen met waar we gestopt zijn, namelijk op een zaterdag. Tot dan!

SpeelgoedSpeelgoed