sprookjesboom Beleef de doldwaze avonturen van de Sprookjesbosbewoners mee! Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn tover-act. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast. In de ‘Sprookjesboom Show’ pakken de Sprookjesbosbewoners letterlijk het podium en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor. Lees de rest van dit bericht »

eftelingNog maar een paar weken en dan gaat de duurste Efteling attractie Symbolica open. Het beloofd een bijzondere reis te worden door een wonderlijk kasteel met verschillende kamers. We zien dan ook drie bekende personen uit de Efteling terug: Pardoes de Tovernar, Prinses Pardijn en Polle. Tot die tijd is het aftellen geblazen en kijken we iedere zondag naar de ontwikkelingen rondom de bouw en de finishing touches. Vandaag deel 3 over de bouw van deze bijzondere attractie. Na de klik zie je meer! Lees de rest van dit bericht »

eftelingDe zaterdag is ingeruimd voor de vloggers onder ons. En wel de vloggers die een vlog weten te combineren met een dagje Efteling. En dat zijn er nog al wat. Dus moeten we elke week weer een keuze maken. Vandaag in de spotlights: Ekao. De schaarse info leert ons dat hij alweer bijna 2 jaar actief is als vlogger. En dat hij vooral praatvideo’s maakt. Ekao bezocht nog niet zo lang geleden Efteling Bosrijk. En eerlijk is eerlijk, daar heeft hij best een interessante vlog van gemaakt. We zien locaties van de Efteling die je niet altijd ziet bij andere vloggers. En met de juiste muziek er onder heel vermakelijk. Ekao in Bosrijk na de klik! Lees de rest van dit bericht »

eftelingVerblijfsgasten van Bosrijk konden altijd al kiezen om naar het park te lopen of om gebruik te maken van het het ‘Bostreintje’.  Met de komst van het nieuwe vakantiepark het Loonsche land is besloten dat ook deze gasten gebruik kunnen maken van de pendeldienst om ze zo een wandeling van tien tot twintig minuten naar het park te besparen. De oude ‘bostrein’, die al sinds 2000 voor het park rijdt voor evenementen en sinds de opening van Bosrijk ook voor dit vakantiepark, heeft al diverse flinke opknapbeurten gehad en is nu al wel redelijk aan het einde van zijn leven. Daarom is er besloten om een nieuwe trein aan te schaffen. Lees de rest van dit bericht »

eftelingJa mensen…… het is weer vrijdag. De werkweek loopt ten einde en het weekend staat weer te popelen. Eindelijk weer tijd voor jezelf en voor Nana natuurlijk. Elke vrijdag vanuit de Efteling. Dit keer gaat Nana samen met Dirk op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe is het om directeur van de Efteling te zijn?’. Tijdens de zoektocht naar het antwoord helpen de Sprookjesbosbewoners, medewerkers van de Efteling en andere bekende gezichten Nana graag. Komt ze er even niet uit? Dan schiet Efteling Kids Radio te hulp.  Na de klik zie je meer….. Lees de rest van dit bericht »

eftelingDeze week werd in Goes, Zeeland, de 25 jarige Yvonne van de Straat als 14e en laatste prijswinnaar van ’de Sprookjesschrijfwedstrijd der Lage Landen’ verrast door Roodkapje uit de Efteling. Afgelopen week werden 13 andere winnaars bekend gemaakt en persoonlijk verrast door Elfje uit Droomvlucht en Assepoester. Stichting Natuurpark de Efteling daagde in januari jong en oud, in Nederland en Vlaanderen uit met deze schrijfwedstrijd. De Efteling is in 2017 al 65 jaar hoeder van het sprookje. Met de wedstrijd wilde zij sprookjes tot leven laten komen en helemaal van nu maken. En dat is gelukt. Lees de rest van dit bericht »

eftelingElke donderdag neemt de magische klok je mee in een reis door het rijke verleden van de Efteling. Dit keer kijken we naar de mooiste en grootste attractie van de Efteling: de natuur. Van ondoordringbare oerwouden en opvallende vogels tot reusachtige slangen en uitzonderlijke bomen… in de Efteling kom je van alles tegen. De natuur is goed vertegenwoordigd in het park. 90% van de totale 65 hectare bestaat uit natuurschoon. Vandaag dus eigenlijk een beetje het nostalgische programma “Ja Natuurlijk” maar dan net een beetje anders. Kijk snel na de klik! Lees de rest van dit bericht »

eftelingOp zaterdag 17 juni wordt alweer voor de derde keer het Efteling Midsummer Festival georganiseerd. Op de website van Efteling.com kun je nu complete arrangementen met overnachting en entree voor dit evenement reserveren. Overnachten kan dan in het sprookjesachtige Efteling Hotel of Vakantiepark Bosrijk. Ook zijn er speciale arrangementen in het nieuwe Efteling Vakantiepark Loonsche Land. Tijdens het Midsummer Festival is De Efteling tot maar liefst 1 uur ’s nachts geopend: alle tijd dus om veel attracties te beleven en te genieten van alle extra activiteiten in het park. Zo is er tijdens het Efteling Midsummer Festival overal muziek en entertainment. Lees de rest van dit bericht »

eftelingJe coacht en motiveert collega’s om de gastgerichtheid continue te optimaliseren. Hierbij hoort ook het opleiden van collega’s. Je informeert je Teammanager over de dagelijkse gang van zaken en geeft input voor het functionerings- en beoordelingsgesprek. Elke afdeling heeft zijn eigen senior medewerkers. Je bent dus bijvoorbeeld senior medewerker in de horeca of senior medewerker bij de souvenirwinkels. Je verricht naast het coachen ook alle dagelijkse werkzaamheden op de afdeling waar je senior medewerker bent. Je hebt wisselende werktijden: soms maak je korte dagen van bijvoorbeeld 4 uur, soms lange dagen van meer dan 8 uur. Na de klik vertellen Esli, Bram en Servee over hun ervaringen als senior medewerker. Lees de rest van dit bericht »

eftelingHallo Jokie! Hallo Jet! Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. Vandaag sporten Jokie en Jet mee! Jokie gaat als een echte ontdekkingsreiziger op pad. Samen met zijn vriendinnetje Jet verkent hij de hele wereld. Met hun luchtballon komen ze op allerlei leuke plekken waar ze vrolijke avonturen beleven. En een nieuw avontuur zie je na de klik! Lees de rest van dit bericht »

Vertalen

Advertentie