Nieuws

Werken bij het contact center

eftelingIn het contact center heb je zowel telefonisch als per e-mail contact met gasten en relaties in diverse talen. Je houdt je bezig met het beantwoorden van vragen. Over bijvoorbeeld een va onze verblijfsaccommodatie, openingstijden van het park of acties geef je informatie. Ook verkoop je arrangementen en maak je reserveringen voor bijvoorbeeld een van onze verblijfsaccommodaties of musicals. Je hebt wisselende werktijden: vaak maak je korte dagen van bijvoorbeeld 4 of 5 uur. Na de klik vertelt Sarina over haar ervaringen met werken bij het Contact Center. Lees de rest van dit bericht » “Werken bij het contact center”

Sprookjes van Klaas Vaak – De Indische Waterlelies

eftelingEr leefde eens, ver weg in het oerwoud van Indië, een heks. Ze had een kromme neus, knokige handen en ze had een afschrikwekkend, rimpelig gezicht. Haar haardos leek op een bos stro en haar nagels waren puntig en vies. Kortom, ze zag eruit zoals je van een heks mag verwachten. Toch was het een heel bijzondere heks, want ze kon prachtig zingen. Ze klonk niet als een valse kraai, maar had een mooie, glasheldere stem. Als ze zong werd het hele oerwoud stil. Het klonk net alsof je tientallen nachtegalen tegelijk hoorde, zo hoog en zuiver…maar ze was zo lelijk als de nacht… Lees de rest van dit bericht » “Sprookjes van Klaas Vaak – De Indische Waterlelies”

De beleving: Pieckse beeldjes

Nieuwe week, nieuwe kansen. Of zelfs het begin van je vakantie. Het kan allemaal. En anders een mooi weekend toch? Zo’n zondag is ook de perfecte gelegenheid om de week te beginnen met een beleving vanuit de Efteling. Vandaag aandacht voor iets waar je zeker op drukke zomerdagen niet snel op zou letten….:  Pieckse beeldjes. Her en der verspreid over het park die pure nostalgie ademen. Eftelwesley ging op pad met zijn camera en maakte er weer een prachtig filmpje van te zien na de klik! Lees de rest van dit bericht » “De beleving: Pieckse beeldjes”

Negen Pleinen Festijn: Joris van Capadocië

eftelingMet de regen van gisteren zou je het bijna even vergeten maar het is zomer in de Efteling. Elke dag is het park minstens tot 20:00u. open en op vrijdag en zaterdag tot zelfs 23:00u. want dan is er het Negen Pleinen Festijn. Elke zaterdag nemen we een kijkje daar van wat er zoal te beleven valt. Vandaag bekijken we de capriolen van Joris van Capadocië. Inderdaad, de held van Joris en de Draak in levende lijve. We vragen ons wel af of de mensen om hem heen zo nieuwsgierig zijn of dat juist hij nogal benieuwd is naar de bezoekers, hij kijkt zijn ogen uit. Ach, Joris doet zijn ding en laat zich maar al te graag fotograferen en filmen als een echte superheld! Lees de rest van dit bericht » “Negen Pleinen Festijn: Joris van Capadocië”

Vloggers in de Efteling: AngiejjRides

eftelingJa mensen! Het is weer zover…. de vrijdag! Voor nog meer mensen gaat de vakantie nu echt beginnen. Voor anderen is het “gewoon” de aanloop naar het weekend. Even weer wat tijd voor jezelf. Lekker toch? Zoals elke vrijdag zetten we weer een vlogger in de spotlights die een vlog heeft weten te combineren met een dagje Efteling. En aangezien het Negen Pleinen Festijn vanavond ook weer verder gaat vandaag een vlog over dat festijn. AngiejjRides neemt je mee naar alle pleinen waar het zomerse feest in volle gang is. Volop genieten! Lees de rest van dit bericht » “Vloggers in de Efteling: AngiejjRides”

De Magische Klok: Het Volk van Laaf

eftelingHet is donderdag. En zoals gebruikelijk is op deze dag een plek ingeruimd voor De Magische Klok. De klok die je meeneemt in een reis door tijd en ruimte van de Efteling. Want er is in de afgelopen jaren veel gebeurd en veranderd. Dit keer gaan we op bezoek in een bijzonder dorp. Het wordt bewoond door een opmerkelijk volk: de Laven. In 1989 worden de eerste schetsen gemaakt voor Funny Village, zoals de werktitel luidt, aan de west-rand van het park. Ontwerper Ton van de Ven laat zich inspireren door het thema Luilekkerland. Lees de rest van dit bericht » “De Magische Klok: Het Volk van Laaf”

Werken bij de horeca verkooppunten

eftelingAls je bij de horeca verkooppunten werkt, zijn de werkzaamheden divers. Je smeert broodjes, bakt frietjes en verkoopt ijs bij een mobiele kar. Jij houdt ervan om de gasten snel te helpen en in de watten te leggen. Je zorgt voor de verkoop van producten vanuit een winkel of balie. Schoonmaken aan het eind van een dienst is een vast onderdeel van jouw werkzaamheden. Je hebt wisselende werktijden: soms maak je korte dagen van bijvoorbeeld 4 uur, soms lange dagen van meer dan 8 uur. Na de klik vertelt Jeroen over zijn ervaringen met werken bij Horeca Fastservice. Lees de rest van dit bericht » “Werken bij de horeca verkooppunten”

Sprookjes van Klaas Vaak – Roodkapje

eftelingEr was eens een meisje dat Roodkapje heette. Op een dag was grootmoeder ziek en Roodkapje ging haar een mandje met lekkers brengen. Ze liep zingend het bos in: ‘Ik Ga naar grootmoeder koekjes brengen, in het bos, in het bos. ’k Ga naar grootmoeder koekjes brengen, in het bos’. Plotseling sprong er een groot, harig dier voor haar voeten. Het was de wolf! ‘Waar ga je naartoe, lief kind?’ vroeg hij met een aardige stem. Roodkapje vertelde het hem. De wolf had eigenlijk wel een beetje trek. Hij bedacht een plannetje en rende via een binnendoorweggetje snel naar grootmoeders huisje. Daar trok hij aan de bel… Lees de rest van dit bericht » “Sprookjes van Klaas Vaak – Roodkapje”