Hallo vrijdag, hallo zomer… ho wacht!! Het is nog steeds lente hoor. Hallo weekend! Zo aan het einde van de werkweek is het weer tijd voor de eindsprint. Nog even doorzetten en dan weer tijd voor jezelf. Even bijkomen, even pauze. Even de gelegenheid om de Efteling weer eens te bezoeken. Dat deed het team van ZeroGreviews pas geleden ook en maakte daar een vlog van. Helemaal gericht op twee totaal verschillende attracties in het park: de vernieuwde Python en Diorama. Zoiets van lekker over de kop gaan en even helemaal relaxed. Deze mooie combinatie zie je na de klik en als extra een bonusfilmpje van Diorama in vogelvlucht. Lees de rest van dit bericht »

Elke donderdag neemt de magische klok je mee in een reis door het rijke verleden van de Efteling. Dit keer kijken we naar de mooiste en grootste attractie van de Efteling: de natuur. Van ondoordringbare oerwouden en opvallende vogels tot reusachtige slangen en uitzonderlijke bomen… in de Efteling kom je van alles tegen. De natuur is goed vertegenwoordigd in het park. 90% van de totale 65 hectare bestaat uit natuurschoon. Vandaag dus eigenlijk een beetje het nostalgische programma “Ja Natuurlijk” maar dan net een beetje anders. Kijk snel na de klik! Lees de rest van dit bericht »

Binnen één van de restaurants bedien je de gasten aan tafel. Je werkt zowel binnen als buiten op het terras of achter de bar. Je zorgt ervoor dat de gasten niets tekort komen en vindt het leuk om ze in de watten te leggen. Schoonmaken aan het eind van een dienst is een vast onderdeel van jouw werkzaamheden. Je hebt wisselende werktijden: soms maak je korte dagen van bijvoorbeeld 4 uur, soms lange dagen van meer dan 8 uur. Het kan voorkomen dat je heel vroeg wordt ingezet bij een ontbijt of tot na middernacht werkt, bijvoorbeeld bij een van onze verblijfsaccommodaties. Als er veel evenementen zijn, kan je worden ingezet op evenementen. Na de klik vertelt Kim over haar ervaringen met werken als Horeca Bedienend. Lees de rest van dit bericht »

Als het Rattar lukt om het Vlammende Vuur te doven, is niemand in Hartenstad meer in de stemming om Hartjesdag te vieren. De vriendschap tussen Pardoes en Pardijn komt stevig onder druk te staan, waardoor het slagen van de Toets in gevaar is. Het lot heeft bepaald dat alleen Pardoes de fantasie kan terug winnen. Onder begeleiding van Grootmagister Almar, studeert en traint Pardoes om alle elf toetsen te volbrengen. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus. Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad? Lees de rest van dit bericht »

sprookjesboomBeleef de doldwaze avonturen van de Sprookjesbosbewoners mee! Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen “Welles Nietes”. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!In de ‘Sprookjesboom Show’ pakken de Sprookjesbosbewoners letterlijk het podium en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor. Lees de rest van dit bericht »

Klaar voor de start? Af! En de nieuwe week is weer begonnen. En de lente is definitief in het land. Eind deze week tikken we ruim de 22 graden aan dus hop naar de Efteling. Daar kun je genieten van een frisse attractie als de Halve Maen. Alleen bestemd voor passagiers met echte zeebenen. Al sinds 1982 ben je welkom aan boord. De attractie staat zelfs vermeld in het Guinness Book of Records als grootste schipschommel van Europa: 20 meter hoog en 27 meter lang. Een duikvlucht gaat met een gangetje van 54 kilometer per uur. Genoeg becijferd dachten we zo, tijd voor actie na de klik!! Lees de rest van dit bericht »

eftelingEen wonderlijk figuur met een hoge hoed en een lange baard loopt mompelend door het bos. Op zijn rug draagt hij een enorme takkenbos. Als hij een takje van de grond raapt voelt hij er voorzichtig aan, bekijkt het aandachtig en lacht daarna als een kind! Hij stopt het takje veilig in zijn zak. ‘Dat ga ik opschrijven vanavond,’ mompelt hij. De Sprookjessprokkelaar is een wonderlijk personage uit het gelijknamige, spannende boek van prinses Laurentien en schrijver Paul van Loon dat in 2014 in samenwerking met de Efteling uitkwam. Kijk mee naar een betoverend sprookje over de magie van verbeelding… na de klik! Lees de rest van dit bericht »

Ja mensen, we naderen weer het einde van een werkweek. De vrijdag is hier en dan is het tijd voor de eindsprint. Het weekend in het vooruitzicht. Lekker hoor! En de vrijdag is zoals altijd ingeruimd voor een vlogger die een vlog heeft weten te combineren met een dagje Efteling. In de spotlights vandaag Bokado oftewel Bo. 21 jaar en woonachtig in Nederland. “Ik ben dagelijks bezig met video’s maken en dit is daarom ook mijn grootste hobby.” Ah, mooi. En hoe lang al aan de vlog? “Ik heb dit YouTube kanaal nu al 10 jaar en ben ook al zolang bezig met video’s maken.” Dat is best al een lange tijd. En Bo zou Bo niet zijn als haar vlog net even wat anders is. Zij geeft vandaag tips en dingen die je MOET doen in de Efteling na de klik! Lees de rest van dit bericht »

eftelingElke donderdag is het tijd voor de magische klok. Deze klok neemt je mee terug in de tijd door het rijke verleden van de Efteling. Dit keer rijden we mee met de attractie van waaruit je bijna de hele Efteling kunt zien: de Stoomtrein. Na uitgebreid onderzoek in de jaren zestig wordt er een smal spoor van 60 centimeter breed aangelegd, waarop niet veel later het eerste door kolen aangedreven treintje rijdt. Door de jaren heen hebben verschillende locomotieven de treinen in de Efteling aangestuurd. Nog steeds zijn de treinen favoriet bij menig bezoeker van de Efteling. Kijk snel na de klik! Lees de rest van dit bericht »

eftelingAls zelfstandig werkend kok zijn je werkzaamheden divers. Je hebt een coördinerende rol in de keuken. Je coacht en motiveert collega’s, hierbij behoort ook het opleiden van collega’s. Je informeert je Teammanager over de dagelijkse gang van zaken en geeft input voor het functionerings- en beoordelingsgesprek. Daarnaast verricht je voorbereidende werkzaamheden en doe je bestellingen. Verder bereid je gerechten en maak je borden klaar voor uitgifte. Je bent verantwoordelijk op dagbasis. Ook werk je mee op evenementen. Dit kan in de keuken zijn, maar ook achter een buffet of kachel voor de schermen. Na de klik vertelt Bjorn over zijn ervaringen met werken als Zelfstandig Werkend Kok
Lees de rest van dit bericht »

Vertalen

Advertentie