eftelingVrijdag! Lekker dan! Het weekend staat weer voor de deur. Wat dacht je van het Negen Pleinen Festijn vanavond? Want sinds deze zomer is het festijn niet alleen op zaterdagavond maar dus ook op vrijdagavond. Wat je ook doet, het is weer tijd voor jezelf en voor Nana. Ze is weer onderweg met het Efteling Kids Testpanel. In deze serie gaat Nana samen met het Efteling Kids Testpanel op pad om allerlei attracties in de Efteling te testen. Zo checken ze iedere attractie op vijf punten en vellen ze hun oordeel met een eindcijfer. In deze aflevering maakt het Efteling Kids Testpanel een rit in het pikkedonker in de achtbaan Vogel Rok. Resultaten na de klik! Lees de rest van dit bericht »

eftelingIedere donderdag neemt de Magische Klok je mee door een reis van tijd en ruimte in de geschiedenis van de Efteling. Want in de afgelopen 65 jaar is er veel gebeurd, veranderd en vooral veel gebouwd. In deze aflevering wijden we ons helemaal aan het water in de Efteling. De Efteling bestaat namelijk voor 13 procent uit water. Dat zie je terug in sprookjes, attracties, fonteinen, vijvers, rivieren en watervallen. Hoog tijd dus voor een aflevering vol water …. eh.. met water bedoelen we. Kijk maar snel na de klik. Lees de rest van dit bericht »

eftelingBinnen één van de restaurants bedien je de gasten aan tafel. Je werkt zowel binnen als buiten op het terras of achter de bar. Je zorgt ervoor dat de gasten niets tekort komen en vindt het leuk om ze in de watten te leggen. Schoonmaken aan het eind van een dienst is een vast onderdeel van jouw werkzaamheden. Je hebt wisselende werktijden: soms maak je korte dagen van bijvoorbeeld 4 uur, soms lange dagen van meer dan 8 uur. Het kan voorkomen dat je heel vroeg wordt ingezet bij een ontbijt of tot na middernacht werkt, bijvoorbeeld bij een van onze verblijfsaccommodaties. Als er veel evenementen zijn, kan je worden ingezet op evenementen. Na de klik vertelt Kim over haar ervaringen met werken als Horeca Bedienend. Lees de rest van dit bericht »

eft jokieHallo Jokie! Hallo Jet! Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon de zee. Vandaag gaan ze duiken! En Jet mag in haar onderzeeërtje mee. Jokie gaat als een echte ontdekkingsreiziger op pad. Samen met zijn vriendinnetje Jet verkent hij de hele wereld. Met hun luchtballon komen ze op allerlei leuke plekken waar ze vrolijke avonturen beleven. En een nieuw avontuur zie je na de klik! Lees de rest van dit bericht »

sprookjesboomHallo lieve kinderen! We leven hier in het Sprookjesbos meestal lang en gelukkig. Maar er was eens een dag dat dat anders was. Wolf brengt de heks per toeval op het idee om een lokfluit te toveren om Kleinduimpje en Roodkapje te vangen. Als dat maar goed afloopt. Sprookjesboom neemt je mee op avontuur samen met Wolf, Roodkapje, Assepoester, Heks, Draak en de andere Sprookjesbosbewoners. Zij beleven in het Sprookjesbos leuke, grappige en soms ook spannende avonturen. En een nieuw avontuur zie je na de klik! Lees de rest van dit bericht »

eftelingNa de storm van publiciteit rondom de opening van Symbolica is het weer hoog tijd voor een nieuwe beleving vanuit de Efteling. We gaan vandaag naar het Loonsche Land. Het nieuwste bungalowpark van de Efteling. Een bijzonder bungalowpark waar de natuur het voor het zeggen heeft. Naast de vele bungalows staat er ook een gloednieuw hotel geheel in de stijl van het park. Het Loonsche Land was tijdens de open dag voor iedereen te bezichten. Dat deed Eftel1ngfan ook en maakte daar deze bijzonder sfeervolle reportage van. Wandelen doe je na de klik! Lees de rest van dit bericht »

eftelingEn na de vrijdag weer de zaterdag. Heerlijk, je weekend is nu echt goed op gang gekomen. En zoals iedere zaterdag zetten we weer een vlogger in de spotlight die een vlog heeft weten te combineren met een dagje Efteling. Vandaag de beurt aan de Golden Girlss. In het leven buiten de vlogs heten zij Lizanne en Isa. Elke woensdag en vrijdag lanceren zij een nieuwe vlog op YouTube. Kort geleden bezochten de Golden Girlss de Efteling en maakten daar een leuke vlog van. Alleen jammer dat jullie rond 4:38 iets op de muur gingen kalken in de wachtrij. Toch een flinke smet op de vlog. Jammer!!! Voor de rest is het gewoon kijken na de klik! Lees de rest van dit bericht »

eftelingOm het aanbod van horeca in de Efteling tijdens de zomerperiode verder uit te breiden, zal er vanaf 21 juli bij Baron 1898 een nieuw mobiel horecapunt te vinden zijn: de Yoghurt Bar. De Efteling werkt hiervoor samen met Friesland Campina. Dit meldt Eftelingsestraat. Het horecapuntje krijgt dezelfde uitstraling als de achtbaan Baron 1898 en zal qua thematisering perfect aansluiten bij de rest van de attractie. Zo is het lettertype op het naambord gelijk aan dat van de attractie en wordt de ombouw geschilderd in dezelfde kleuren. De Yoghurt Bar krijgt een plekje op het plein voor de mijnschacht van de 37,5 meter vrije val. Lees de rest van dit bericht »

eftelingZoals elke donderdag neemt de Magische Klok je mee door een reis van tijd en ruimte in de rijke geschiedenis van 65 jaar Efteling. Neem een duik in het Efteling archief en kijk mee naar een nieuwe aflevering van de YouTube-serie ‘De Magische Klok’. In deze reeks kom je alles te weten over de geschiedenis van de Efteling. In deze aflevering gaan we draaien, draaien en nog eens draaien. In 1950, nog voor de opening van het park, schaft de Efteling al een zweefmolen aan. Later volgen er nog meer… Lees de rest van dit bericht »

eftelingAls zelfstandig werkend kok zijn je werkzaamheden divers. Je hebt een coördinerende rol in de keuken. Je coacht en motiveert collega’s, hierbij behoort ook het opleiden van collega’s. Je informeert je Teammanager over de dagelijkse gang van zaken en geeft input voor het functionerings- en beoordelingsgesprek. Daarnaast verricht je voorbereidende werkzaamheden en doe je bestellingen. Verder bereid je gerechten en maak je borden klaar voor uitgifte. Je bent verantwoordelijk op dagbasis. Ook werk je mee op evenementen. Dit kan in de keuken zijn, maar ook achter een buffet of kachel voor de schermen. Na de klik vertelt Bjorn over zijn ervaringen met werken als Zelfstandig Werkend Kok
Lees de rest van dit bericht »

Vertalen

Advertentie