Efteling vanaf 20 mei weer geopend, reserveren verplicht!

eftelingNadat vandaag Vakantiepark Efteling Bosrijk weer geopend is heeft de Efteling vandaag bekend gemaakt dat de rest vanaf 20 mei weer open gaat zoals het attractiepark zelf maar ook het Efteling Hotel en het Loonsche Land. Dat is in overleg met de Brabantse veiligheidsregio’s besloten. Alle onderdelen waren al sinds vrijdag 13 maart gesloten. De heropening gaat gepaard met ingrijpende maatregelen. Zo zal de capaciteit van het attractiepark voor maar een derde deel benut worden en zijn attracties en horeca ingericht op de 1,5 meter regel. In het Sprookjesbos is er sprake van een verplichte looproute. Meest ingrijpend is het verplichten tot reserveren. Op de bonnefooi naar de Efteling is voorlopig uitgesloten.

Wie zonder reservering naar het attractiepark komt zal de toegang worden geweigerd. Ook abonnementhouders krijgen een reserveringsplicht. Hoe het reserveren in de praktijk gaat zal zeer binnenkort op de Efteling website worden bekend gemaakt. Bij de reservering geldt een betalingsverplichting vooraf. De komende weken worden gebruikt om alles te testen en waar nodig is bij te stellen. Getest wordt door medewerkers en hun familieleden, selecte abonnementhouders en verblijfsgasten van Efteling Bosrijk. Naar verwachting zal de heropening van het Efteling Golfpark eerder plaatsvinden maar een concrete datum is nog niet bekend.

Mondkapjes saai? Deze sowieso niet. Kies uit deze 4 wonderlijke mondkapjes! Of bestel ze alle vier en krijg hoge korting!

SpeelgoedSpeelgoed

Eén reactie op “Efteling vanaf 20 mei weer geopend, reserveren verplicht!

  1. Hopelijk kunnen we te horen krijgen wanneer Max en Moritz open gaat!

Reageren is niet mogelijk.