Een Prinselijke Sneeuwglobe

eftelingHet is me weer het wintertje wel. Het stelde tot nu toe bar weinig voor. Dan zou je denken dat we zo langzamerhand ons maar gaan bezig houden met de lente. Ja toch? Nou… nee! Winter is winter. Of het nou vriest en sneeuwt of dat het warm water regent. En dus is het gewoon weer tijd voor de wekelijkse warme wintertip. Vorige week liet Polle je zien dat hij meer kan dan alleen pannenkoeken en taarten bakken. Vandaag is het tijd om te knutselen met de Sneeuwprinses en de Vuurprins. Want als het buiten niet sneeuwt knutsel je toch zelf een sneeuwglobe in elkaar?

Kijk ook op https://www.facebook.com/efteling of op http://www.efteling.com en blijf op de hoogte van alles uit de wondere wereld van de Efteling.

Geldvarken.infoCadeauwinkel

Eén reactie op “Een Prinselijke Sneeuwglobe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.