Werken bij de Milieudienst

eftelingAls je bij de Milieudienst werkt, zijn je werkzaamheden divers. Je hoofdtaak is zorg dragen dat het park schoon is. Je leegt afvalbakken en manden en plaats onder ander drang- en bouwhekken. Maar je zorgt ook dat de paden blad en sneeuw vrij zijn en je vervoert materialen met bijvoorbeeld een accuwagen. Je hebt wisselende werktijden en vindt het geen probleem om vroeg te beginnen. Het kan zijn dat je ’s morgens vroeg werkt of juist ’s avonds in verband met een evenement. Meer weten? Na de klik vertelt Peter over zijn ervaringen met werken bij de Milieudienst.

Werken in de Efteling. Iets voor jou? Bekijk dan eens de vacaturebank.

SpeelgoedSpeelgoed

Eén reactie op “Werken bij de Milieudienst

  1. Goedenavond.
    Graag zou ik willen solliciteren naar de functie van milieudienst. Zou u mij kunnen zeggen waar ik mijn motivatie brief naar toe kan zenden en aan wie ik deze moet richten? Ik ben namelijk van mening dat deze baan mij op het lijf is geschreven, aangezien ik al enkele jaren in de milieubranche werkzaam ben.

    Met vriendelijke groeten,

    Maurice Nagelhout

Reageren is niet mogelijk.