Efteling-abonnement komende weekenden beperkt geldig

efteling

Efteling abonnementhouders opgelet! De komende weken is het Efteling-abonnement niet altijd geldig. Dit weekend (19 en 20 november) krijgen pashouders geen toegang tot het park vanwege grootschalige evenementen en uitkopen. In het weekend daarna is het abonnement niet geldig op zaterdag 26 november, maar op zondag 27 november wel. Ook in het weekend daarna, zaterdag 3 en zondag 4 december, is het abonnement niet geldig. Ondanks dat het park abonnementhouders uitvoerig probeert te informeren over de zogenaamde blokdagen (maximaal 14 dagen per jaar) via o.a. Social Media, stond ook vanmorgen weer een aantal abonnementhouders aan de poort. Ondanks de boze reacties wordt er geen toegang verschaft.

De Efteling is tijdens de genoemde dagen wel toegankelijk voor dagjesmensen die een kaartje kopen aan de kassa en de gasten van Efteling Bosrijk en het Efteling Hotel. Verder zijn alleen kaartjes geldig die speciaal voor de evenementen zijn aangeschaft.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed

Eén reactie op “Efteling-abonnement komende weekenden beperkt geldig

  1. Fijn he, het zogenaamde voor jou 10 anderen beleid. Nog niet zo lang geleden waren ze blij met abonnement houders. Ze lieten de mensen die voor niets kwamen zeker ook nog € 10,- uitrijkosten betalen ? Zou mij niet verbazen want sociaal zijn ze daar niet.

Reageren is niet mogelijk.