Het is een "beetje" druk: parkeren alleen nog mogelijk in weilanden naast brandweerkazerne

eftelingAugustus, lekker weer, sommige vakanties gaan de laatste fase in, nog snel even je goedkoop gespaarde AH kaart verzilveren….. de juiste ingrediënten voor bijzonder drukke dag in de Efteling. En zo’n dag is het vandaag. De parkeerplaatsen van de Efteling staan vol en de auto’s worden nu geparkeerd in de weilanden aan de Dodenauweg in Kaatsheuvel (naast de brandweer). Omstreeks 15:00 uur stonden in de weilanden al zo’n 400 auto’s geparkeerd en dat aantal blijft maar toenemen. Het Negen Pleinen Festijn blijft populair. De wachttijden zijn opgelopen tot 70 minuten.

De bezoekers worden met vier touringcars, waaronder een Efteling bus, vanaf de weilanden naar het park gebracht. En voor de duidelijkheid: zowel het parkeren in de aangewezen weilanden als de pendeldiensten van de parkeerplaats naar de hoofdingang zijn gratis. Dat dan weer wel.   Over de wachttijden bij de Smulpaap en Het Witte Paard is ons helaas niets bekend.

SpeelgoedSpeelgoed

Eén reactie op “Het is een "beetje" druk: parkeren alleen nog mogelijk in weilanden naast brandweerkazerne

  1. een duidelijke voorbode van wat de Efteling en Kaatsheuvel in de toekomst te wachten staat. Op deze verkeersstroom moet duidelijk en snel door alle partijen geanticipeerd worden.Daar hoort ook parkeren op afstand bij. Het moet voor de mensen die de Efteling bezoeken en die er omheen wonen en werken aangenaam blijven.
    Maarten Verschure

Reageren is niet mogelijk.