Stop Oppressive Stereoypes: Namen en rugnummers! (+ updates)

eftelingLadies en gentlemen we got them!!! Het clubje anonieme lafbekken die het gelukt is om de Efteling in meer vol racisme onder te dompelen. Allereerst….. het zijn 4 blanke mensen! Geen lichtgetinte medelander die er bij betrokken is. En deze 4 werklozen hebben al eerder dit soort kunstjes geflikt bij Sinterklaas intochten en protesten tegen de 4 mei herdenkingen. Welnu, we stellen ze even aan jullie voor: Ronaldo Soeters, Michael Willem van der Zeijl, Crista Soeters en Hendrik Juan Saidi Smeenk. Zelf zijn ze nogal stereotypes voor alles wat maar tegen kapitalisme, maatschappij en rechts is. (Updates na de klik!)

De ontmaskering is het speurend werk van de groep “Liefde voor Holland”. We hadden graag nog meer informatie willen geven maar hun website is er even uitgeklapt (ddos aanval?). Dus moeten we het nog maar even doen met de smoelen en namen. Gefeliciteerd jongens, in een paar dagen tijd half Nederland op zijn kop zetten met jullie gedram, gebral en eisenpakket.
efteling
Zodra er updates zijn zullen we ze hieronder vermelden.

UPDATE: Inmiddels heeft Facebook de pagina van Stop Oppressive Stereotypes verwijderd.

UPDATE 2: Nieuwe Facebook pagina geopend. Wie hen rapporteert is een vuile racist!

UPDATE 3: Website van “Liefde voor Holland” is nog steeds kaduuk!

UPDATE 4: Crista Soeters eist dit, eist dat… maar is in feite een totaal gestoord persoontje. Vraagje… moet de Efteling met zo’n (stereo)type praten? Bekijk wat screenshots van haar…..
efteling
efteling
efteling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ah, Geenstijl heeft het ook in de gaten.

UPDATE 5: De website van “Liefde voor Holland” doet het weer.

Terwijl heel Nederland in spanning en sensatie zit te kijken en te luisteren naar het nieuwste schandaal in de gecreëerde racisme zoektocht, de Efteling is nu weer eens aan de beurt, denken wij alleen maar, serieus? Weet serieus niemand wie er achter de groep Stop Oppressive Stereotypes zit? Dat gaan wij dan een ieder nu bekend maken.

Naast Saidy Smeenk, de persoon die in iedere zin minimaal één keer aanhaalt dat de witten de dader zijn van alle ellende op de wereld, en daarbuiten, zit ook Michael van Zeijl in het groepje van SOS. Michael van Zeijl kennen we als de alleraardigste persoon die iedereen die het niet eens is met zijn ongefundeerde mening aan de schandpaal nagelt, alsof het slaven zijn die straf verdienen.

Renaldo Soeters (alias Reza Soeters) is persoon nummer drie. Een op het eerste zicht aller aardigste jongen, althans dat idee krijgen wij terugdenkend aan zijn oude profielfoto op facebook waar hij lief op lacht. Maar schijn bedriegt, zoals schijn altijd bedriegt bij het anti pieten kamp, hier over straks meer. Ronaldo Soeters is een boos en snel opgefokt mannetje. Gaat hij eerst een leuk gesprek met je aan, zodra je niet zijn mening volgt dan is dat leuke gesprek er zo van af. Probeer het maar eens.

(Lees verder)

UPDATE 6: Het kneuzenclubje heeft inmiddels een dreigvideo online gezet. In een amateuristisch filmpje waarbij de anonieme lafbekjes zich verschuilen achter een dierenmasker willen ze duidelijk maken dat zij geen grap zijn. De video is gemaakt in het krakersbolwerk “De Meelfabriek” in Leiden. Het decor wordt opgesierd door o.a.: de tekst “Antifa forever”. Een fascistische groep extreem linkse bijstandstrekkers die grof geweld niet uit de weg gaat om hun eisen bij te zetten. Echt, zijn er nu nog mensen die met deze kneuzen in gesprek willen gaan? Ja? Ga je diep schamen!

UPDATE 7: Dit was wat ons betreft het laatste bericht en de laatste update over deze kneuzen. Ons advies, lekker links laten liggen en negeren.

SpeelgoedSpeelgoed

2 reacties op “Stop Oppressive Stereoypes: Namen en rugnummers! (+ updates)

  1. De hele reden waarom deze actie bestaat en wie er daadwerkelijk achter zitten is vrij makkelijk te achterhalen.

    “DENK” eens na 😉

    Het is natuurlijk in opdracht van! Lees hun werkwijze maar eens, past helemaal in hun straatje. Daarom willen ze ook niet naar buiten treden met hun gezicht zelfs als het al duidelijk is wie het zijn. Omdat ze zichzelf later bekend zullen maken als campagne actie van paradepaardje DENK

    Ik wil ze feliciteren. Ik heb nog nooit gestemd maar ga nu toch echt PVV stemmen.

Reageren is niet mogelijk.