Ronny V: Efteling Dance Medley 2016 (2.0)

eftelingHij is terug en hoe!!!! De legendarische Ronny V! Hij maakte 13 jaar geleden furore met een bijna 10 minuten durende dance medley van Efteling muziek lang voordat Tiesto en Hardwell dat deden. En nog steeds is de medley populair onder Efteling liefhebbers. Later maakte hij nog een tweede deel die minder aandacht kreeg. Wij kregen ooit de gelegenheid hem te interviewen. En toen werd het stil. Ronny V concentreerde zich meer op gitaar en drums. Maar toch wel erg onverwachts keert hij terug met een 2016 versie van de Efteling Dance Medley compleet met videoclip. Naast de bekende nummers voegde hij deze keer de Pardoes Promenade en Baron 1898 toe. Genoeg gekletst….. ladies en gentlemen…. Here is Ronny V!!!! (Na de klik)

13 Jaar na dato en op vele verzoek (van oa. mijn eigen kids van 2 en 3) is hier de Efteling dance medley 2.0.
Alle elementen uit de oude versie zijn nog aanwezig maar natuurlijk zijn er ook nieuwe attracties toegevoegd waarbij het muzikaal mogelijk was om ze toe te voegen.

Mocht je graag de MP3 op hoge kwaliteit willen hebben zodat je ‘m zonder youtube in de auto kunt afspelen voor je kids (of jezelf) dan kun je ‘m hier downloaden: https://www.dropbox.com/s/b6hjvb8bakt…

Ook wil ik EftelWesleyHD bedanken voor het beschikbaar stellen van zijn prachtige beelden!
Check zijn kanaal zeker even als je een regelmatige Efteling bezoek bent!
https://www.youtube.com/user/Eftelwes…
http://www.eftelwesley.nl/

Ronny V

SpeelgoedSpeelgoed

Eén reactie op “Ronny V: Efteling Dance Medley 2016 (2.0)

Reageren is niet mogelijk.