Lange file voor de Efteling (+update)

eftelingDe kerstvakantie en het zachte weer trekken weer veel mensen naar de Efteling. Voor de parkeerplaats van het pretpark in Kaatsheuvel staat maandagochtend ongeveer 10 kilometer file. “Het is heel erg druk”, aldus de ANWB. De weg van Waalwijk naar de Efteling, de N261, staat helemaal vol. Daardoor loopt het ook vast op de snelweg A59. Tussen knooppunt Hooipolder en de afrit naar de Efteling stond aan het einde van de ochtend 6 kilometer file. Mensen zijn een half uur langer onderweg dan gebruikelijk, zegt de ANWB. (Updates na de klik!)

 

Voorbij
Een woordvoerder van de Efteling laat weten dat de ergste drukte voorbij is. “Iedereen heeft een parkeerplekje gevonden en is nu in het park.” Volgens de woordvoerder zijn er zo’n 20.000 bezoekers binnen.
Door de drukte lopen de wachttijden bij de attracties flink op. Bij de populaire achtbaan Baron 1898 is de wachttijd nu gemiddeld 2 uur. Bij de rest van de attracties staan bezoekers gemiddeld een half uur in de rij. De Efteling is vandaag tot 20:00 geopend.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Bron: Telegraaf.nl en RTL Nieuws

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen

Eén reactie op “Lange file voor de Efteling (+update)

  1. Hoognodig dat de Efteling eens me gaat werken aan een oplossing voor de, en geplande, groeistuipen. Het kan niet zo zijn dat daar de Gemeente en belastingbetaler voor op gaat draaien en de Efteling de revenuen incasseert.

    Het moet namelijk van beide kanten komen.

Reageren is niet mogelijk.