Werken bij de hoofdentree

eft pardoesBij de hoofdentree ontvang je onze gasten en zwaait hen na een betoverende dag weer uit. Jij wijst gasten een parkeerplaats, controleert toegangsbewijzen, leent wandelwagens uit en bewaakt de fietsenstalling. Je hebt wisselende werktijden: vaak maak je korte dagen van bijvoorbeeld 4 uur aan het begin van de dag en soms langere dagen van meer dan 8 uur. Als het erg druk is in het park, help je een handje mee in een van de souvenirwinkels. Je bent veel buiten, daarom is het minder handig als je zonne-allergie hebt en moet je goed tegen kou/tocht kunnen. Je vindt het geen probleem om grotere groepen mensen te begeleiden en staat stevig in je schoenen. (Filmpje en meer info na de klik)

Werken in de Efteling. Iets voor jouw? Neem dan een kijkje in de vacaturebank.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Eén reactie op “Werken bij de hoofdentree

  1. prachtig filmpje, inderdaad de medewerkers zijn steeds zeer vriendelijk en behulpzaam.
    dank daarvoor en doe zo verder
    johan een trouwe bezoeker aan de efteling uit belgie

Reageren is niet mogelijk.