Populaire Efteling-attractie 3 maanden dicht

droomvlucht001De Efteling in Kaatsheuvel sluit tijdelijk een van de grootste publiekstrekkers van het park: de Droomvlucht. Vanaf september is de attractie drie maanden lang niet te bezoeken vanwege groot onderhoud. In de Droomvlucht maken bezoekers een reis door een sprookjeswereld van elven en kastelen. Volgens een woordvoerster van het attractiepark is het na twintig jaar tijd voor een grote opknapbeurt. Daarmee zou de Droomvlucht weer helemaal klaar zijn voor de volgende twintig jaar. “We hebben ervoor gekozen om het onderhoud op één moment plaats te laten vinden, in plaats van meerdere korte periodes van onderhoud.”

Het gaat bij de werkzaamheden niet alleen om technisch onderhoud. De attractie wordt ook mooier gemaakt. “Het verhaal blijft hetzelfde: de Droomvlucht blijft de Droomvlucht.”

Tegemoetkoming voor bezoekers
Ter compensatie voor het uitvallen van een populaire attractie blijft De Vliegende Hollander, de achtbaan die tijdens de Winter Efteling gesloten is, dit jaar wel open in de winter zo lang de Droomvlucht dicht is.

Op 2 september is de Droomvlucht voor het eerst gesloten en op 13 december is de attractie weer voor het publiek toegankelijk.

Bron: Omroep Brabant

Bol AlgemeenBol Algemeen

Eén reactie op “Populaire Efteling-attractie 3 maanden dicht

  1. Wat heeft ons bijna 3 jarige dochtertje aan De Vliegende Hollander??
    Kan zoiets niet gewoon in het naseizoen gepland worden!!
    Dit was juist één van de attracties die we erg graag met haar wilden bezoeken, lekkere domper!!

Reageren is niet mogelijk.