€10,- korting op de Efteling bij Albert Heijn

ah eftelingVoordelig met het hele gezin naar de Efteling? Albert Heijn maakt dat mogelijk. U ontvangt vanaf 2 april t/m 21 april 2013 een AH Efteling kortingscoupon ter waarde van 10 euro bij een minimale besteding vanaf 10 euro. Per AH Efteling kortingscoupon krijgt u 10 euro korting op een Efteling ticket. Ook als u online uw boodschappen bestelt, kunt u voordelig naar de Efteling. U ontvangt bij elke bestelling 4 AH Efteling kortingscoupons.

Verzilveren korting

De AH Efteling kortingscoupon kunt u bij uw AH-winkel t/m 19 mei 2013 verzilveren. U ontvangt dan een kassabon die geldt als entreebewijs voor de Efteling. Het entreebewijs is geldig t/m zondag 17 november 2013. U kunt uw AH kortingscoupon alleen bij een fysieke Albert Heijn winkel verzilveren en niet aan de kassa van de Efteling en/of de AH Boodschappen Webwinkel of Pick up Point.

Bron: AH

Bol AlgemeenBol Algemeen

Eén reactie op “€10,- korting op de Efteling bij Albert Heijn

  1. Geachte mevrouw/ mijnheer,

    Graag zou ik u willen informeren of ik de kortingscoupons van AH nog kan gebruiken. Ik heb 18 coupons gespaard zodat wij met de hele familie samen een dag naar Efteling kunnen gaan. Helaas heb ik niet opgelet dat ik de kortingscoupon tot 19 mei kan verzilveren. Is het mogelijk dat wij de coupons nog kunnen verzilveren?

    Graag uw reactie
    Alvast bedankt

Reageren is niet mogelijk.