Speciale avonden voor abonnementhouders inclusief Sneak Preview

Voor abonnementhouders was er gisteravond gelegenheid om het park te bezoeken tussen 19.00 en 21.00 uur. Niet alleen waren enkele winkels open waar je op vertoon van het abonnement 20 % korting krijgt op de gehele collectie, ook was er de gelegenheid om als eerste een blik te werpen op het nieuwste sprookje De Nieuwe Kleren van de Keizer. Enkele duizenden abonnementhouders hadden zich via de site opgegeven. Er kon naar hartelust gewinkeld worden in de Marskramer en Efteldingen, tevens was er een magazijn-opruiming in de Fata Morgana-feestzaal, waar tientallen Efteling-artikelen tegen gereduceerde prijzen te koop waren. De gelijknamige attractie was ook toegankelijk.
Veel mensen namen echter liever eerst een kijkje in het geheel geopende Sprookjesbos om te zien hoe de nieuwste aanwinst van het park, het sprookje De Nieuwe Kleren van de Keizer. er uit ziet. Vooral lovende reakties waren het gevolg na het zien van het schouwspel waarbij een bonte stoet van kleurrijke nieuwe Eftelingbewoners aan het oog van de toeschouwer langsparadeert.

De avond kon worden afgesloten met een show van Aquanura, die om 20.15 en 21.15 uur draaide. Vanavond is de tweede speciale abonnementhouders-avond, de derde en laatste is op woensdag 14 november. Let op, vergeet je daarvoor niet in te schrijven via Efteling.com.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen