Nieuwe Aquanura Poortpassen

MEDEDELING: Naar aanleiding van talloze emails en reacties onderaan dit bericht even het volgende. Meer informatie over de Poortpas Aquanura Avond Douwe Egberts is verkrijgbaar via telefoonnummer: 0800-0221121 (gratis) of via het contactfomulier. Ook mogelijk via de Efteling. Telefoon: 0900-0161 (15ct/m) of via het contactformulier.

De rest van de tekst hebben we maar verwijderd omdat ondanks de update veel mensen een plaat voor hun kop hebben en nog steeds klagen over het ontbreken van de codes en niet kunnen inloggen. Nogmaals, voor de Douwe Egberts poortpas moet u niet bij ons zijn.

SpeelgoedSpeelgoed

14 reacties op “Nieuwe Aquanura Poortpassen

 1. Dat is ook wat!!!! Er staat tot en met 15 juli kan je je code(s) invoeren, maar helaas actie is voorbij.????
  Volgens mij is het nog steeds 15 juli, dus…….

 2. ik kan ook de codes niet invoeren van douwe-egberts, wil ook graag meedoen met de prijsvraag en kans maken op de avondkaarten

 3. Nou, ik zit hier ook met 3 codes voor mijn neus, maar weet ook niet waar ik ze moet invullen.
  Geen goeie reclame!

 4. Ik kan ook niet vinden waar we de douwe egberts inlogcode moeten activeren? waar moet ik aanmelden?

 5. Graag meer informatie over Efteling Douwe Egberts actie.
  Bij voorbaat dank.

 6. goede middag
  voor mijn ook niet duidelijk hoe ik me aan moet melden voor de D.E.aktie

 7. waar kan ik me aanmelden voor de actie ism met douwe egberts avondkaarten

 8. Goede middag,

  Waar kan ik me aanmelden voor de kans op 1 van de 250 avondkaarten???

Reageren is niet mogelijk.