Toch geen dvd Musical Droomvlucht

Ondanks het nieuwtje op de site van Vajèn van den Bosch, een van de Lila-speelsters uit Droomvlucht de musical, komt er toch geen dvd van de musical Droomvlucht. In dat nieuwtje stond dat Van den Ende mogelijk een uitzondering zou maken voor deze musical, maar het blijkt helaas niet zo te zijn. De musical Droomvlucht, is tot en met negen april 2012 te zien in Theater de Efteling.Achtergrond
De musical is de eerste co-productie van Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties én de eerste musical gebaseerd op een attractie uit de Efteling. Op 9 oktober 2011 ging de musical Droomvlucht in première in Theater de Efteling.

Bol AlgemeenBol Algemeen

3 reacties op “Toch geen dvd Musical Droomvlucht

  1. Kan van den Ende niet eens een uitzondering maken.ik wil zo graag een dvd van de droomvlucht.Asjeblieft meneer van de ende.

  2. Beste mensen van de Efteling

    ik wil heel graag dat er een dvd uitkomt want zonder dvd kan ik niet meer lekker dromen over de musical droomvlucht

    met vriendelijke groet van Roel Haan uit Middenbeemster

  3. Heel jammer, mijn kinderen zijn gek van de musical en zullen teleurgesteld zijn dat de dvd er niet komt!

Reageren is niet mogelijk.