Droomvlucht nog dicht, Vliegende Hollander langer open

De Efteling verwacht Droomvlucht in de week van 21 november weer te kunnen openen. Bij een routinecontrole werden eind vorige maand haarscheurtjes aangetroffen in de baan van de attractie. De Efteling besloot daarna Droomvlucht tijdelijk te sluiten voor een grote onderhoudsbeurt. Deze klus vergt enkele weken, zo is de planning.

De Vliegende Hollander blijft wel langer open nu Droomvlucht tijdelijk dicht is. Deze attractie zou gesloten blijven tijdens de WinterEfteling, van 10 november tot en met 5 februari. De Efteling houdt de Vliegende Hollander na morgen nog enkele weken open.

Bron: vijfzintuigen.nl
Online shoppen met korting

Aanbiedingen bij webshops

Eén reactie op “Droomvlucht nog dicht, Vliegende Hollander langer open

  1. Gisteren geweest 12-11 en het was erg druk. De wachttijden voor Joris de Draak liepen op tot 90 minuten en vliegende hollander tot bijna een uur. Dit komt mede doordat en de droomvlucht en de Python dicht waren. Je kunt wel de winter op blijven maar op drukke dagen moeten alles op zijn anders zijn de wachttijden te lang. Natuurlijk was ook de Piranja dicht. Misschien moet de Efteling maar een aantal kleinere acttracties bij bouwen.

Reageren is niet mogelijk.