Vernieuwde Raveleijnshow in premiere

Sinds vandaag, maandag 5 september, speelt de vernieuwde show van Raveleijn die er volgens hardnekkige geruchten aan zat te komen. De complete show is aangepakt, en is bijna niet te vergelijken met de voorvanger die tot afgelopen weekend nog speelde. Zo is Samuel uit het verhaal verdwenen, en spreekt Halina tijdens de show de ruiters toe.

Het intro van de show is volledig vernieuwd. Halina vertelt nog steeds haar (eveneens vernieuwde) verhaal, maar dit wordt aan de hand van nieuwe videobeelden op de schermen kracht bijgezet. Aan het begin van de show zit Samira rechts bij de pomp, zij wordt al snel opgepakt door de wachter en in de stalen kooi gezet, alwaar zij de hele show blijft zitten.

Ook de nieuwe graffer is geïntroduceerd, evenals een aantal (nieuwe) dorpelingen die met een kar door de arena lopen en ook slachtoffer worden van Olaf Grafhart’s personeelsleden. Na het eerste ruitergevecht met de Draconicon waarbij de ruiters verslagen worden zet Halina de show even stil en worden de ruiters door haar aangesproken, waarbij ze vertelt dat ze hun eigen wapen en kracht moeten gebruiken. Dit is in de muziekband van de show verwerkt, zodat ook het publiek duidelijker te horen krijgt hoe het verhaal in elkaar zit. Halina loopt tijdens de aanval op de Draconicon dan ook door de arena rond.

Ook het einde van de show, na het verslaan van de Draconicon is veranderd. De ruiters rijden gestructureerder hun eindrondjes, en stoppen als voorheen weer bij de pomp, alwaar ze door Halina bedankt worden voor het redden van Raveleijn. Hierna rijden de ruiters weg, waarna zelfs een nieuw muziekstuk te horen is.

Volgens de eerste berichten is de show er een stuk op vooruit gegaan en is veel duidelijker geworden hoe de verhaallijn in elkaar steekt.

Bron: vijfzintuigen.nl
Hoge korting bij EuroClix

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops

Eén reactie op “Vernieuwde Raveleijnshow in premiere

  1. Ben gister naar de show geweest.
    Maar sorry hoor, ik vond het echt slecht.
    Geen idee waar het over ging en wat er nou allemaal gebeurde.
    Dit had ik niet van de Efteling verwacht.
    Erg jammer.

Reageren is niet mogelijk.