Korting voor Winter Efteling bij Chocomel

Op de pakken Chocomel die in elke supermarkt te koop zijn staat een kortingsactie geprint. Met gespaarde punten kun je goedkoper naar de Winter Efteling. Om €6,- korting op entreekaartjes te ontvangen heb je twee spaarpunten nodig. Op de literpakken vind je er telkens één, op de minipakjes zijn er twee te vinden. De actie duurt van 29 november 2010 tot en met 27 februari 2011. Actievoorwaarden vind je terug op chocomel.nl

Bron: Chocomel.nl via vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

10 reacties op “Korting voor Winter Efteling bij Chocomel

 1. Martijn,

  Ik zou iets meer respect tonen voor iemand van 72 jaar ! Wat voor jou logisch is, is niet altijd logisch voor een ander. En opmerkingen en bij de hand gedrag op mail richting een ouder persoon is niet echt gepast.
  Aan een antwoord alleen hebben mensen genoeg. Ze zitten niet op jou persoonlijke mening te wachten als je dat misschien dacht !

 2. Overigens liggen bij de kassa’s van de Efteling lege spaarkaarten: je kunt er dus gewoon losse punten inleveren; zij zullen de punten later aan een spaarkaart verbinden.

  1. Martijn, bedankt voor je waardevolle aanvulling. Dit wordt zeer op prijs gesteld.

 3. Beste Leo,

  De gangbare entreeprijs is 29 euro: kinderen krijgen 29 euro korting, ouderen en gehandicapten 2 euro. Logischerwijs kun je bovenop die korting niet nog eens 6 euro korting verwachten, of bent u van mening dat kinderen onder de 4 per spaarkaart 6 euro moeten krijgen van de Efteling?

 4. Kunnen jullie mij ook een paar spaarkaarten toesturen?
  Want ik kom niet op de site van Chocomel.

  BvD

  Mvg

  Jana

 5. L.s. De entree tot de Efteling is vastgesteld en ook aangekondigd op € 0,00 voor kinderen tot 4 jaar; € 29,- per persoon vanaf 4 jaar en € 27,- voor 60 plus en gehandicapten.
  Bij inlevering van de spaarkaarten zou ik per entreekaart € 6,- korting krijgen.
  Ik ben 72 jaar en vierde mijn verjaardag op de Efteling met tien 60 plussers.
  Ik kreeg slechts per spaarkaart maar € 4,- korting omdat ze uitgaan van € 29,- omdat korting nooit samen gaat met andere kortingen? Ik ben echter van mening dat bovengenoemde entree prijzen vast gestelde prijzen zijn zonder korting.
  Nu moest ik € 20,- extra betalen. Ik denk dat hier sprake is van bedrog.
  Wel zal de Efteling bij chocomel per spaarkaart de € 6,- verrekenen denk ik.??
  Ik heb er geen fijn gevoel bij en voel me bedrogen!
  Leo

 6. Beste Johan, probeer het eens via chocomel.nl Ik zou niet weten waar ik die spaarkaarten vandaan zou moeten toveren.

 7. stuur mij svp een aantal spaarkaarten daar we met elf personen naar de winterefteling willen gaan we hebben al een grote voorraad chocomel ingekocht nu de spaarkaarten nog bij voorbaat bedankt groeten johan

Reageren is niet mogelijk.