Opgedoken golfballen brengen € 4.500,- op voor Villa Pardoes

Eind juli 2009 werden voor het eerst in ruim vier jaar de vier grote vennen,vennen, vijvers en waterpartijen van het Efteling Golfpark leeggehaald door een professioneel duikteam. Resultaat: bijna 40.000 golfballen! Na het wassen en sorteren van de balletjes werden de bruikbare exemplaren verkocht voor het goede doel. Vandaag kon Villa Pardoes, een onafhankelijk vakantieverblijf voor kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende, ziekte, een cheque ter waarde van € 4.500,- in ontvangst nemen.

Peter Persoon, Algemeen Directeur Villa Pardoes: ‘Geweldig dat zulke kleine balletjes tot zo’n grote opbrengst kunnen leiden! Van dit bedrag kunnen ruim twee gezinnen een week in Villa Pardoes verblijven.’ Maarten Voermans, Manager Efteling Golfpark, licht toe: ‘In ongeveer een jaar tijd zijn bijna alle opgedoken golfballetjes verkocht. Assepoester poetst vandaag symbolisch de laatste balletjes schoon, maar is blij dat deze grote schoonmaakklus bijna geklaard is.’

Als klap op de vuurpijl krijgen de gezinnen die tijdens het 15-jarig bestaan van het Efteling Golfpark (2 september a.s.) in Villa Pardoes verblijven, een leuke middag op de golfbaan aangeboden. ‘De gezinnen genieten met elkaar van de buitenlucht en het leuke spel dat golf is. Aan ons de taak te laten zien dat golf voor jong en oud interessant is,’ aldus Maarten Voermans.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen

Eén reactie op “Opgedoken golfballen brengen € 4.500,- op voor Villa Pardoes

  1. Fijn wij zijn er een heel weekend mee bezig geweest.wij hebben met plezier in de vuile sloten gelegen.
    En dan moet je via via te horen krijgen dat de cheque al is gegeven aan villa pardoes.

    Bedankt Efteling Golfpark dat jullie de mensen die hun nek uitsteken en de inzet tonen en dagen door de sloten kruipen betrokken hebben bij de uitreiking!!!!

Reageren is niet mogelijk.