Drakenstrijder, geef je mening en win!

Middels een mail doet de Efteling onderzoek naar personen die de nieuwe achtbaan Joris en de Draak hebben bereden. Er wordt gevraagd naar de ritbeleving en of de baan past bij de Efteling. Na het invullen van alle vragen maakt de ondervraagde kans op één van de zeven sets van twee entreekaartjes tot het park.

Dappere …..,

Wij zijn erg trots dat jij je moed hebt getoond en hebt gestreden tegen de draak op www.jorisendedraak.nl! En wij zijn heel benieuwd wat jij er van vond.

Geef je mening en win!
Misschien maak jij straks een spannende rit in de nieuwe houten racer achtbaan Joris en de Draak! Onder de dapperen die ons helpen met de vragenlijst verloten we namelijk zeven keer twee Efteling entreekaarten.

Beantwoord hier de vragen!

Het gehele koninkrijk kijkt nu al uit naar jouw reactie!

Met de meeste hoogachting

de Koning

Bron: Efteling mail via vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed

2 reacties op “Drakenstrijder, geef je mening en win!

 1. Hallo,

  Ben normaal gesproken niet zo’n held in ‘achtbanen’ en alles wat hoog gaat,ivm hoogtevrees.Tcoh overwon mijn nieuwsgierigheid het van de angst.Moet bekennen vind het een geweldige attractie maar we werden zeker verrast door de snelheid van deze achtbaan ‘Joris en de draak’ echt hard gaat deze.Vind deze attractie net zo stoer als de ‘Vliegende hollander’!Dus ja deze attractie past zeker in de Efteling….
  Dus een goeie aanwinst voor het park,Toppie!!!

 2. hallo,
  ik ben Rachelle ik ben 10 jaar en ik woon in Bocholtz
  ik heb ook meegedaan aan efteling zoekt drakenstrijders ik vind de efteling geweldig ik heb overal aan mee gedaan maar nog niks gewonnen over het spel:ik vond het heel leuk en goed gebaseert op het verhaal het was best wel moeilijk maar dat hoort bij het spel dat is net het leuke eraan ik heb veel achter de computer gezeten om het spel uit te spelen

  met vriendelijke groet aan de koning:
  drakenstrijder Rachelle

Reageren is niet mogelijk.