TROS houdt extra familiedag

De TROS familiedag die de gelijknamige publieke omroep houdt op zondag 21 maart is al geheel uitverkocht. De reserveringen van maximaal zes kaarten per lidmaatschap liepen enorm hard waardoor de speciale telefoonlijn al snel overbelast was. Vanwege de enorme belangstelling voor deze speciale dag besloot de TROS om een extra dag in te stellen om meer leden tevreden te kunnen stellen.

Nu kunnen ook voor zaterdag 20 maart 2010 kaarten worden besteld voor €10,- per stuk. Voor deze dag gelden dezelfde voorwaarden als voor de zondag. Tijdens de familiedagen zal een speciale optocht worden gehouden met koetsen waarin bekende Nederlanders zullen zitten.

TROS en de Efteling
De TROS zendt diverse programma’s uit van de Efteling op haar tv-kanaal. Sprookjesboomfeest! kwam onlangs daarbij nog in opspraak wegens mogelijke sponsoring op een publieke zender. Komend jaar zal de zender een nieuwe serie uitbrengen die te maken heeft met Efteling Bosrijk: Marjolein en het geheim van het slaapzand.

Bron: vijfzintuigen.nl

LET OP! Kaarten voor de extra TROS familiedag in de Efteling kunnen alleen worden gereserveerd door te bellen naar 0900-8767000 (10ctp.m.). Het heeft dus geen zin om kaarten te reserveren via de comments.

Bol AlgemeenBol Algemeen

2 reacties op “TROS houdt extra familiedag

 1. Ik vond het echt een hele leuke dag, het was wel druk.
  Ik heb maar 1 beroemdheid gezien, maar dat was de rug…

 2. hallo
  ik ben zeer verbaasd heb gisteren pas de folder ontvangen over de ledendag en nu blijkt ALLES OOK AL UITVERKOCHT HEB NIET EENS DE KANS GEHAD OM TE REAGEREN
  IK WIL MIJN LIDMAATSCHAP A 5,75 AL LANG STOPZETTEN MAAR IK HEB AL VELE MALEN EMAIL GESTUURD EN GEEN REAKTIE
  NU DACHT IK NOU DAT IS LEUK HEB IK ER TOCH NOG WAT AAN KAARTJES VOOR DE EFTELING KINDEREN AL HELEMAAL BLIJ EN NU DIT
  IK ZEG BIJ DEZE GELIJK OP HELAAS WAS AL EERDER DE BEDOELING HOOR STAAT HIER VERDER LOS VAN
  MISSCHIEN HEBBEN JULLIE NOG KAARTEN RETOUR DAN ZOU IK ER GRAAG 4 WILLEN
  GROETEN DIANA FEEKE
  -edit- doe es niet zo schreeuwen! Zonder CapsLock is het ook wel duidelijk. Nogmaals, wij zijn de TROS niet. Klagen kan via tros.nl

Reageren is niet mogelijk.