Libelle test Efteling Bosrijk

“Het is u vast opgevallen hoe reusachtig groot de Wereld van de Efteling is. Het liefste zou u er meerdere dagen in willen ronddwalen. Meld u nu aan voor het Libelle Testpanel, maak kans op een vierdaags verblijf in Efteling Bosrijk en beleef nog meer van de Efteling!”

“Indien u wordt geselecteerd mag u een 4-daags Weekend Arrangement testen in het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk. U kunt kiezen uit het weekend van 9 t/m 12 april 2010 of het weekend van 23 t/m 26 april 2010.”

Voor meer informatie: Slapen in Bosrijk met 4,6 of 8 personen

Bron; vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

Eén reactie op “Libelle test Efteling Bosrijk

  1. ben op zoek naar de gegevens om met 35% korting te kunnen genieten van een arrangement in Efteling Bosrijk.
    Van de Libelle.
    Kan met geen mogelijkheid de gegevens vinden

Reageren is niet mogelijk.