GTST prijsvraag Efteling Bosrijk

Warme winternachten breng je natuurlijk het liefste door met vrienden en familie. En waar kan dat beter dan in het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk? Sjors, Danny, Charlie, Barbara, Rik en Rikki hebben er al geslapen en nu is het jouw beurt!

Win een verblijf in Efteling Bosrijk
De Efteling stelt vier volledig verzorgde arrangementen beschikbaar voor vier personen in het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk. Het enige wat je moet doen is ons vertellen waar jij een warm wintergevoel van krijgt.

Het arrangement bestaat uit een Landhuys of Poorthuys appartement voor vier personen, inclusief een Pas Pardoes wat onbeperkt toegang geeft tot het Efteling Park. Je overnacht 2 dagen en hebt 3 dagen toegang tot het park. Dit arrangement is te reserveren voor april, mei en juni 2010.

Voorwaarden: Reserveren op basis van beschikbaarheid. De aangeboden prijs is op basis van een arrangement voor 4 personen. Je overnacht in een Landhuys- of Poorthuysappartement. Deze prijs kan tot 1 juli 2010 verzilverd worden, m.u.v. de schoolvakanties, daarna vervalt de geldigheid van dit arrangement. Niet inwisselbaar voor reeds gemaakte reserveringen. Deze prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Je kunt direct meedoen door op deze link te klikken. Succes!!

Bron: RTL Nederland

Bol AlgemeenBol Algemeen

7 reacties op “GTST prijsvraag Efteling Bosrijk

 1. new-kids naar de efteling bier zuipen ik ben een swerver dat is leuk

 2. same met me famieli genieten van de mooiste pretpark ooit! en samen in het park blijven slappen in bosrijk en het hotel

 3. samen met pardoes
  warme chocolademelk drinken en genieten met mama papa en mijn zus in het mooie park de efteling

 4. samen met pardoes
  warme chocolademelk drinken en genieten met mama papa en mijn zus in het mooie park de efteling

 5. Onze kinderen zijn nog nooit in de Efteling geweest, wat zou het geweldig zijn, dat ze het sprookjesbos eens in het echt zouden zien. Het is lang gelden dat ik er ooit geweest ben, zou het graag aan mijn kinderen laten zien.

 6. hallo allemaal,

  ik zou graag met mijn ouders en broetje graag bij de openhaard gaan zitten en dan warme chocolade melk drinken en dan gezellig naar GTST kijken (behalve me broertje die is daar nog iets te klein voor. maar dan naar een ander progamma) en dan zou ik graag in bosrijk willen zitten om dan gezellig bij elkaar te zijn. want ik hou erg van mijn familie en daarom zou ik grag bij elkaar willen zijn!!
  xx

 7. lieve mensen,

  wat zou ik graag nog even met mijn geadopteerde dochter uit China,haar vriend en mijn man naar zo’n heerlijk huisje gaan!
  Zij gaat deze zomer haar biologische familie zoeken in China en dit veroorzaakt heel wat emotie en verdriet.
  De reis is ontzettend duur en daarom zit er verder geen vakantie voor ons in omdat er sponsoring van ons nodig is!
  Het zou fijn zijn om nog even een paar dagen samen te kunnen zijn in een fijne, warme en sprookjesachtige omeving!

Reageren is niet mogelijk.