Politie pakt vier Tilburgers op in Efteling na wangedrag

Vier inwoners van Tilburg werden door de politie opgepakt na misdragingen De Efteling. Dat gebeurde zondag 27 december 2009 rond 18.30 uur. Het beveiligingspersoneel van het attractiepark begeleidde een baldadige groep van circa 15 personen naar de uitgang. De beschonken groep had zich schuldig gemaakt aan wangedrag en viel andere bezoekers lastig. Na enkele waarschuwingen was de maat vol. Buiten het attractiepark werd een van de medewerkers ingesloten en ontstond er wat duw- en trekwerk en werden er bedreigingen geuit.

In totaal namen de gewaarschuwde agenten vier leden van de groep mee naar het politiebureau. Twee van hen kregen een bekeuring vanwege openbare dronkenschap en konden daarna naar huis. Het gaat om twee Tilburgers van 26 en 23 jaar oud.
De twee andere arrestanten werden in verzekering gesteld en ingesloten op verdenking van openlijke geweldpleging. Zij komen ook uit Tilburg en zijn respectievelijk 19 en 25 jaar oud. Maandag 28 december is het duo, na het opmaken van een proces-verbaal, weer in vrijheid gesteld.

Bron: Brabants Dagblad

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen

Eén reactie op “Politie pakt vier Tilburgers op in Efteling na wangedrag

Reageren is niet mogelijk.