Sprookjesboom cd verkrijgbaar

Door de Sprookjesboomliedjes in de parkshows, musicals en tv-uitzendingen is een grote vraag ontstaan naar een cd waarop deze liedjes staan. Deze is sinds deze maand verkrijgbaar in de Efteling. Naast enkele van de populaire liedjes staan er ook nieuwe liedjes op. Oudere liedjes zijn met een nieuwe tekst opgenomen of verlengd. Interactiviteit naar de kinderen is in de liedjes een speerpunt. Geregeld wordt de luisteraar gevraagd mee te zingen, roepen of te dansen. De titel zegt eigenlijk al genoeg: Sprookjesboom Zing en Dans mee! De cd bevat 13 tracks en kost €9,95.

Tracklist:
1. Zeg Roodkapje waar ga je hene?
2. Drakendans
3. In de ban van
4. Geitje kwijt
5. Lekker hapje
6. Assepoester is jarig
7. Boodschappen doen
8. Knibbel, knabbel, knuistje
9. Dat doen de kabouters wel
10. Tafeltje dek je, Ezeltje Strek Je
11. Iedereen is anders
12. Stampen stampen
13. Er was eens een Sprookjesboom

Sprookjesboom

Sprookjesboom is een door de Efteling bedacht concept, dat enkele jaren geleden werd geïntroduceerd. Hierin spelen een aantal kleurrijke sprookjesfiguren, die we allemaal kennen uit het Sprookjesbos, de hoofdrol. Het concept begon met een gelijknamige 3D-animatieserie en werd vervolgd met korte theatershows in het Sprookjesbos Theater. Tevens volgde er een uitgebreide merchandiselijn. Tot op heden is het Sprookjesboom-idee erg succesvol gebleken, en wordt zodoende nog steeds verder uitgebouwd.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

Eén reactie op “Sprookjesboom cd verkrijgbaar

  1. SUPER! Ben ik ff blij dat er eindelijk een cd is van deze prachtige liedjes, zowel mijn zoontje als mama!
    Alleen 1 probleem: Waar koop ik hem? De webshop van Efteling is momenteel gesloten ivm werkzaamheden en op Bol.com is hij ook niet verkrijgbaar…. Wie kan mij helpen? Groetjes Samantha

Reageren is niet mogelijk.