Rabobank organiseert speciale dag voor leden

Leden van de Rabobank die het blad ‘Dichtbij’ ontvangen, krijgen de mogelijkheid om kaarten te bestellen voor een speciale openingsdag na sluiting van het seizoen. Op 7 november 2009 wordt het Rabo Sprookjesfeest georganiseerd. Op deze dag is er extra entertainment in het park te vinden zoals de FunFare  met hun “silly walks”. Het standaard entertainment in de vorm van de Efteling Muzikanten en een voorstelling van de Sprookjesbosbewoners wordt ook niet vergeten.

Toegangskaarten
Er is een maximum aantal kaarten ingesteld. Hierdoor is het voor Rabobank leden noodzakelijk om snel te reageren. De kosten van de kaartjes zijn €12,50. Deze zijn te bestellen vanaf 18 september om 09.00 uur. Let op!!! Als je een Rabo-rekeninghouder bent, wil het niet zeggen dat je ook automatisch LID bent van de Rabobank! Dit is wel heel belangrijk om te weten, voordat je kunt meedoen aan deze aktie!!! Want alleen een Rabobankpasje is niet genoeg, een Rabo-lidmaatschap is een vereiste.

Rabobank

De Rabobank is sinds het begin van 2009 partner in kwaliteit van de Efteling, nadat de samenwerking met ABN Amro stopte. De samenwerking is niet alleen te merken in het park, waarbij de pin-automaten voorzien zijn van Rabobank-logo, maar ook zullen er in de toekomst meer spaar-acties gaan volgen waarbij de Efteling centraal staat.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

4 reacties op “Rabobank organiseert speciale dag voor leden

 1. Weer blij met een dooie mus, alles ingevuld moest alleen nog email adres invoeren en de site klapt er weer uit.
  Wordt er nu wel beetje moe van, al vanaf vanmorgen negen uur ben ik al aan het proberen!!!

 2. Is ook een beetje dom om dit op deze manier te doen, zelfs een kleuter kon dit verwachten.
  Tip voor volgende keer: niet zo lang wachten met het openen van de site dan is de toeloop ook niet op een moment!
  Ook al vanaf 9.00 constant aan het inloggen
  Ga er nu al vanuit dat ik dus geen kaartjes meer ga bemachtigen wat een flop is dit geworden, de kinderen zijn erg teleurgesteld!

 3. Zal het nu eindelijk eens lukken. Ben ook al vanaf 9 uur bezig. Gebeld, uiteindelijk ben je zover kun je je e-mail adres niet invullen, we hebben geduld, maar …..

 4. tja, ik probeer het vanaf negen uur en ik ben lid!

  MAAR de website ligt plat en telefonisch is de efteling niet te bereiken. ik had al een vrije dag genomen.

Reageren is niet mogelijk.