Knuffelen met de Sprookjesboom

Het bedrijf Dushi is een samenwerking aangegaan met de Efteling. Reeds in juli kondigde het op zijn weblog aan nieuwe producten op de markt te gaan brengen met een Sprookjesboomlicentie. Een complete nieuwe serie knuffels, sleutelhangers en rugtasjes ligt sinds afgelopen maand in de Eftelingwinkeltjes. In diverse formaten zijn de karakters Wolf, Draak, Roodkapje en Assepoester verkrijgbaar.  Om zelf je Sprookjesboom verhalen te kunnen spelen heeft Dushi een stoffen poppenkast geproduceerd, ook deze is reeds in het park verkrijgbaar voor de prijs van €49,95.

Naast de al genoemde karakters is hier ook de Heks in te vinden. De poppenkast is gemaakt in de vorm van een dik kussen waar aan de achterkant de wandjes verplaatst kunnen worden. De Sprookjesboom zelf siert de voorkant van het kussen als een print. Het geheel wordt geleverd in een handige meeneemtas.

Sprookjesboom
Sprookjesboom is een door de Efteling bedacht concept, dat enkele jaren geleden werd geïntroduceerd. Hierin spelen een aantal kleurrijke sprookjesfiguren, die we allemaal kennen uit het Sprookjesbos, de hoofdrol. Het concept begon met een gelijknamige 3D-animatieserie en werd vervolgd met korte theatershows in het Sprookjesbos Theater. Tevens volgde er een uitgebreide merchandiselijn. Tot op heden is het Sprookjesboom-idee erg succesvol gebleken, en wordt zodoende nog steeds verder uitgebouwd.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

Eén reactie op “Knuffelen met de Sprookjesboom

  1. Sprookjesboom boek met naam!
    Family Productions is sinds kort uitgever van een gepersonaliseerd Efteling Sprookjesboom boek. Het verhaal speelt zich af in het Sprookjesbos van de Efteling. Een prachtig voorleesboek, waarin het kind een spannend avontuur beleeft met o.a. Klein Duimpje, Roodkapje, Wolf, Heks en Draak. Ook namen van ouders, of opa en oma, broertje, zusje etc. worden in het verhaal verwerkt.

Reageren is niet mogelijk.