Paul de Leeuw verteller Indische Waterlelies

Presentator Paul de Leeuw is vanaf 28 mei a.s. binnenkort te horen in het sprookje van de Indische Waterlelies. Dit maakte De Leeuw zelf bekend in het programma “Life and cooking” op RTL4.  In maart 2008 kwam Efteling directeur Olaf Vugts telefonisch in de uitzending van “Mooi weer de Leeuw” om Paul te vragen auditie te doen als verteller. Ruim 14 maanden later is het dus nu zover. Het is nog niet bekend of de versie met Paul de Leeuw tijdelijk is of permanent.

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen

3 reacties op “Paul de Leeuw verteller Indische Waterlelies

  1. Zelfde gevoel hier wat was er mis met de oude vertelster laat alstublieft de dingen zoveel mogelijk zoals ze zijn tenzij het een echte verbetering is maar dit is alleen maar een afknapper zowel voor het sprookje en de Efteling

  2. Het leuke aan de efteling is net, herinneringen ophalen aan de tijd dat we zelf als kind daar rondliepen. En toen was Paul de Leeuw nog helemaal niet bekend. Laat aub de dingen zoals ze zijn.

  3. Waarom? Wat is er mis met de oude verteller?
    AUB Efteling geen Paul de Leeuw!

Reageren is niet mogelijk.