Frietkramen op voormalige locatie Sprookjes waterpret

Gisteren zijn de twee frietkramen, waar onlangs het Sprookjes waterpret stond, geopend. Gisterochtend werd het tijdelijke horecapunt al klaar gemaakt om in de middag te openen. Doordat de Likkebaerd plaats heeft gemaakt voor het nieuw te bouwen Station Ruigrijk, is het park bang dat de capaciteit van de horeca niet hoog genoeg zal zijn. Vandaar dat voor deze tijdelijke oplossing is gekozen.

Dwarrelplein

Het Dwarrelplein is het centrale plein tussen het entreegebouw Het Huis van de Vijf Zintuigen en de toegangspoort tot het park. Als de poorten van het park nog gesloten zijn, is hier volop ruimte om de wachtende bezoekers op te vangen. Vaak zorgt een kleine Eftelingband op het plein voor een muzikale aankleding van het geheel. Aan het plein zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals de hondenkennel, garderobe, wandelwagen- en rolstoelverhuur en een pinautomaat. Het plein biedt daarnaast een prachtige blik op de attractie Fata Morgana, gelegen aan de Vonderplas.
Bron: vijfzintuigen.nl
Bol AlgemeenBol Algemeen

Eén reactie op “Frietkramen op voormalige locatie Sprookjes waterpret

  1. Een zeer spijtige zaak is het totale gebrek aan inkleding van de kramen. Dit past toch echt niet bij de Efteling, ook al is het maar een tijdelijke oplossing…

Reageren is niet mogelijk.