Prinsessen betalen niets

De Efteling geeft op moederdag, 10 mei, alle moeders en dochter(s) die verkleed als prinses naar Kaatsheuvel komen gratis toegang. De moeder- en dochterprinsessen moeten wel aan enkele voorwaarden voldoen: ze moeten een kroontje, een prinsessenjurk en feestelijke muiltjes dragen.

Assepoestersuite
De moederdagactie wordt gehouden om de komst van Assepoester naar het Sprookjesbos te vieren; sinds 1 april is dit sprookje in het park te vinden. Alle prinsessen doen ook nog eens mee aan een prinsessenworkshop, waarna de verkiezing van het mooiste moeder-dochter-prinsessenkoppel plaatsvindt. De winnaressen mogen overnachten in de Assepoestersuite in het Efteling Hotel.

Prinsessenworkshop
Tijdens de prinsessenworkshop krijgen alle deelnemers les in de etiquette voor prinsessen. Ze leren schrijden, wuiven en dansen als een koninklijke hoogheid en voelen zichzelf even helemaal een echte prinses. De workshop vindt plaats op het plein voor Theater de Efteling tussen 10.30 en 11.15 uur. Aan het eind van deze workshop wordt het mooiste prinsessenkoppel bekend gemaakt. Hierna kunnen alle prinsessen op eigen gelegenheid het park bezoeken. De gratis toegang op moederdag geldt alleen tussen 9.00 en 10.00 uur. Vooraf aanmelden voor deze actie is niet nodig.

bron: parkplanet

Bol AlgemeenBol Algemeen

8 reacties op “Prinsessen betalen niets

 1. Ik snap de reactie van moeders met zonen wel, is het met vaderdag prinsendag ?

 2. ehm… dat moest dus zijn:

  “Die zich op het kdv heeeel graag verkleden als prinsesjes…”

 3. Hier dus nog een moeder van twee geweldige prinsjes. Die zich op het kdv heeeel graag verkleden als prinsjes, dat wel… Maar aangezien de oproep toch echt gaat over “moeders en dochters” voel ook ik me met mijn superjongens overgeslagen.

 4. Ik ben gezegend met ‘van alles wat’: een prinsesje en twee prinsjes, en wij komen lekker met zijn allen verkleed. Leuk hoor, erg sympathieke actie, enneh…je kunt je prinsje toch ook gewoon een jurkje aantrekken, niemand die het ziet!

 5. Ik vind dit toch ook zeer kwetsend! Alsof moeders van een of meerdere zonen (en dus geen dochters) minder moeder zouden zijn!! Want volgens de Efteling kom je dan dus niet in aanmerking voor deze moederdag-actie!

 6. Hallo Efteling.
  Ik moet even iets kwijt.
  Ik vind deze actie best wel kwetsend.
  Nu denken jullie waarom.
  Omdat het zo is dat wij gezegd zijn met 3 prinsen .
  Ja idd en het is nu al de zoveelste keer dat mama’s met jongens worden uitgesloten.
  Kunnen mama’s met jongens niet hecht zijn?
  Het is namelijk altijd zo.
  leuke moeder dochter dag dit, moeder met dochters opgelet.
  nou sorry ik vind dit echt heel erg raar.
  waarom niet een moeder/prinsessen/prinsen dag?
  Kunnen jongens zich niet verkleden?
  ja wel hoor.
  geen probleem.
  Moet zeggen dat ik zeer teleurgesteld ben .

  een zeer verdrietige moeder met 3 prachtige Prinsen!!!

 7. Vind dit een oneerlijke actie! Ik trotse moeder van 2 prachtige prinsjes ben dus niet welkom. Wat als moeder natuur je alleen prinsjes schenkt?

 8. Aangezien ik op 6 mei een koningin van 50 word mag ik dit toch wel een keer meemaken met mn prinsessen!

Reageren is niet mogelijk.