WinterEfteling 2009/2010 meerdere dagen geopend

Het aantal openingsdagen van de Winter Efteling wordt flink opgeschroefd. Tijdens de Winter Efteling 2009/2010, die duurt van zaterdag 12 december t/m zondag 31 januari, zal het park doordeweeks ook gewoon geopend zijn, met uitzondering van 1 januari 2010. De belangrijkste reden voor dit besluit is de opening van vakantiepark Bosrijk op 11 december 2009, één dag voor de Winter Efteling.  Na de Winter Efteling gaat Bosrijk weer twee maanden dicht, om vanaf april 2010 jaarrond open te gaan. Daarbij zijn er vergevorderde plannen om ook de Efteling jaarrond open te stellen voor het publiek.

Winter Efteling
De Winter Efteling is een jaarlijkse terugkerende traditie die is gestart in 1999. Tijdens de openstelling worden alle sprookjesfiguren in een winters jasje gestoken en wordt alles extra bijzonder verlicht. Niet alle attracties zullen geopend zijn, maar dat wordt gecompenseerd met speciale Winter Efteling attracties als een langlaufbaan, Kinder Winter Wonderland en winterse kampvuren. Natuurlijk worden versnaperingen als warme chocomel, rookworst en snert niet vergeten.

Lees ook:

Efteling vanaf april 2010 jaarrond geopend

Efteling Fanzine

Bron: Efteling/Efteling Bosrijk

Bol AlgemeenBol Algemeen

9 reacties op “WinterEfteling 2009/2010 meerdere dagen geopend

 1. De Vliegende Hollander is nu ook open tijdens de Winterefteling 🙂
  youtube.com/watch?v=onQQ7gVWJTk

 2. DE WINTEREFTELING MAG NET ZO MAGISCHE WORDEN ALS DISNEYLAND

  PARIS TIJDENS DE KERST

  GRANDIOOS

  JEANPAUL UIT DELFT

 3. ps: weet iemand of de vliegende hollander open zal zijn tijdens de winterefteling? -edit- Geloof het of niet Feya, maar tijdens de komende Winter Efteling is de Vliegende Hollander gewoon geopend.

 4. @ G.Schermer
  de droomvlucht is altijd open tijdens de winterefteling. De atracties die gesloten zijn, zijn meestal die wat buiten liggen(zoals de achtbanen).

 5. Welke atracties zijn er open tijdens de winterefteling?Wij zouden graag met onze 3 jarige kleindochter naar droomvlucht gaan , omdat dit de vorige keer niet is gelukt vanwege de drukte
  Bij voorbaat hartelijk dank

 6. Beste Mia, de beste en snelste manier van informatie krijgen over de Winter Efteling is door de website van de Efteling te bezoeken vanaf 2 november 2009, http://www.efteling.com , dan is de site helemaal opgezet in de stijl van de Winter Efteling. Of bel met 0900 – 0161 (€ 0,25 p.m.)voor directe informatie.

 7. Graag informatie over de entreekosten voor een groep.
  Wat is de mooiste tijd s’middags of s’avonds.
  Wanneer moet ik de entreebezijzen bestellen.
  Graag zo snel mogelijk antwoord a.u.b.
  Bij voorbaat hartelijk dank.

  Mia Hoelsgens

 8. wij zijn in dec2008.in de winterefteling geweest+hotelovernachting. ter ere van mijn 50ste verjaardag.jammer de dag was om voor ik het wis,het was super.als het kan voeg ik een foto toe.

Reageren is niet mogelijk.