Nieuwe mogelijkheden voor de Efteling

De Nederlandse Spoorwegen (NS) is druk bezig met technologische ontwikkelingen. Zo is het bedrijf de afgelopen week gestart met de proef op verkoop van online treinkaartjes, deze kunnen betaald worden via het betalingsprogramma iDEAL. Over drie maanden zal de proef worden geëvalueerd. Wanneer de proef succesvol is, zal deze worden voortgezet en zijn er in de toekomst nieuwe mogelijkheden mogelijk. Volgens de NS is het in de toekomst mogelijk om een combinatiekaartje te kopen voor de trein en de Efteling via internet.

De Nederlandse Spoorwegen
Vanaf de Winter Efteling van 2005/2006 zijn de Efteling en de Nederlandse Spoorwegen een partnerschap aangegaan. Sinds die tijd hebben er kleine en grote projecten plaats gevonden. Eén van de grootste projecten was de invoering van het “Wonderkaartje”, dit geeft 20% korting op de reis en de Efteling.

Bron: Emerce via vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

2 reacties op “Nieuwe mogelijkheden voor de Efteling

  1. Ik begrijp dat u een vraag heeft over het NS Wonderkaartje. Met het Efteling Wonderkaartje krijgen Efteling bezoekers die met de trein komen 20 % korting op de reis én de entreeprijs van de Efteling. Deze actie is inmiddels afgelopen. Het NS Wonderkaartje is zodoende niet meer verkrijgbaar.

  2. Beste mevrouw/mijnheer, is het mogelijk om een combikaart
    voor het zomer seizoen te kopen.(trein/entree)
    en wat zou deze dan kosten.
    Met vriendelijke groet,
    Yvonne Atsma.

Reageren is niet mogelijk.