Rabobank nieuwe partner in kwaliteit

De Efteling heeft het partnerschap met de ABN Ambro opgezegd. Daarmee wordt Rabobank de nieuwe partner in kwaliteit van de Efteling. Waarschijnlijk zullen in de komende tijd zullen alle Efteling gerelateerde producten uit alle filialen van ABN Ambro verdwijnen. Wat er gebeurt met de bekende groene bank op het dwarrelplein en de schatkist op de pardoes promenade is nog niet bekend.
Rabo Mobiel
Een mogelijke reden dat de Efteling nu met de Rabobank in zee is gegaan, komt doordat de bank een speciaal systeem ontworpen heeft voor Rabo Mobiel gebruikers. Daarmee kan men via Rabo Mobiel op eenvoudige wijze kaartjes kopen voor attractieparken, dierentuinen en musea maar ook op speciale contactpunten kan extra informatie aangevraagd worden.

bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

2 reacties op “Rabobank nieuwe partner in kwaliteit

  1. Jammer inderdaad, ben al vanaf vanmorgen klokslag negen uur aan het proberen om kaartjes te kunnen krijgen. Leuke aktie lijkt mij, maar niet leuk als je niet de pagina kunt openen! En dan staat er op de rabobank site: de aanmeldingen stromen binnen, nou, ik vraag het me af: hoe dan??? Ik ben echt ieder half uur aan het proberen, maar het lukt me niet om uberhaupt op de site van de efteling te komen.. Misschien hadden ze beter een paar extra dagen kunnen regelen met voldoende kaartjes en niet op de site erbij moeten zetten dat we er snel bij moeten zijn, want op is op.. Dat nodigt natuurlijk uit tot overbelasting van de site.

  2. Die samenwerking is dan nu al een fiasco als je de hele dag niet op site kunt komen om kaartjes te bestellen voor een bezoek aan dit normaal gesproken schandalige dure attractiepark

Reageren is niet mogelijk.