Streekvervoer staking treft ook Efteling

De acties voor een betere CAO in het streekvervoer zijn sinds vandaag intensiever. De bussen blijven voor onbepaalde tijd in de remise staan. Door deze actie wordt de Efteling ook getroffen, de directe busverbinding naar de Efteling vanaf Tilburg en Den Bosch ligt ook voor onbepaalde tijd plat. De Efteling roept mensen die gebruik willen maken van het openbaar vervoer van en naar het park dringend op om eerst de website www.9292ov.nl te raadplegen voor de meest actuele informatie om teleurstellingen te voorkomen. Bellen kan ook: 0900-9292 (70ct/pm).

Bol AlgemeenBol Algemeen

2 reacties op “Streekvervoer staking treft ook Efteling

  1. Kunt u het personeel ook pendelbusjes aanbieden om naar de Efteling te komen?
    Openbaar vervoer wordt toch gestimuleerd?
    Of heeft u een andere oplossing voor het personeel?
    Met vriendelijke groet,
    een betrokken bezoeker.

Reageren is niet mogelijk.