De Magische Klok: Hans en Grietje

eftelingHet is weer donderdag dus de hoogste tijd voor een aflevering van De Magische Klok die je meeneemt in een reis door de geschiedenis van de Efteling. In deze aflevering: het sprookje van Hans en Grietje. In 1955 is Hans en Grietje het dertiende sprookje in het Sprookjesbos. Ontwerper Anton Pieck schetst het verhaal van de sprookjesschrijvers de gebroeders Grimm. In dit verhaal worden broer Hans en zus Grietje achtergelaten in het bos door hun vader en stiefmoeder. Daar vinden zij een snoephuisje van een gemene heks. Hoe dit sprookje afloopt én hoe de Efteling dit sprookje vormgeeft in het sprookjesbos kom je allemaal te weten in deze aflevering na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed