De Magische Klok: 70 jaar Efteling

eftelingEn zoals op elke donderdag is het weer de hoogste tijd voor een aflevering van De Magische Klok. De klok die je meeneemt door een reis van tijd en ruimte in ruim 70 jaar Efteling. In deze speciale aflevering van de Efteling YouTube-serie ‘De Magische Klok’ blikken we daarom terug op de afgelopen 70 sprookjesachtige jaren. Wat is er veel gebeurd in die afgelopen 70 jaren! De oprichting van Stichting Natuurpark de Efteling, de komst van de eerste tien sprookjes waarmee het Sprookjesbos werd geboren, de komst van talloze prachtige en spraakmakende attracties, én ook het afscheid van een aantal daarvan.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

Bol AlgemeenBol Algemeen