Vloggers in de Efteling: Luke Farmer

eftelingVrijdag is het weer. Nog even doorzetten en je hebt weer weekend. En zoals elke vrijdag zetten wij weer een vlogger in de spotlights die een vlog heeft weten te combineren met een dagje Efteling. Eigenlijk gewoon de beste combinatie ooit! Vandaag de eer aan Luke Farmer. Luke is een vlogger uit het Verenigd Koninkrijk en zetelt in Londen. Hij heeft aardig wat abonnees bij elkaar die trouw zijn avonturen volgen. Zijn passie is vooral themaparken en daar kon een bezoek aan de Efteling niet bij ontbreken. Hij noemt het zelfs “The strangest theme park in the world”. Of dat nou een sneer of juist een compliment is ontdek je na de klik!

Meer Luke Farmer? Dat kan!
YouTube kanaal
Facebook
Twitter
Soundcloud

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen