De Magische Klok: de ingangen van de Efteling

eftelingElke donderdag neemt de magische klok je mee in een reis door tijd en ruimte van 70 jaar Efteling. In die tijd is er veel gebeurd, veranderd en gebouwd. Vandaag meer over de verschillende ingangen van de Efteling door de jaren heen. De huidige ingang “Huis van de Vijf Zintuigen” is heus niet de eerste ingang ooit geweest. Sterker nog, in het verleden waren er zelfs meerdere ingangen. Zo kon je in het verleden binnentreden naast het Carnaval Festival. De complete geschiedenis van de ingangen van de Efteling zie je uiteraard na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters! Bekijk ook eens de uitgebreide Efteling Webshop.

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen