Vanaf zondag QR-code verplicht in de Efteling

Zoals je wellicht gemerkt hebt (of niet) ontbreekt vandaag een aflevering van “Terug in de tijd” die we normaal iedere zaterdag hier publiceren. Daar hebben we een reden voor. We zijn als fansite van de Efteling per direct gestopt! De Efteling gaat vanaf morgen de QR-code invoeren in heel het park. Dat lijkt erg praktisch maar het is wel een feit dat de Efteling actief meewerkt aan een tweedeling in dit land en mensen nu actief gaat uitsluiten. En dat terwijl zij vonden dat de Wereld vol Wonderen voor iedereen, jong en oud, is. Wij zijn tegen deze vorm van fascisme (want dat is het) en stoppen dan ook met deze site. Uiteraard helpt het geen reet, het leeuwendeel van Nederland is juist blij met uitsluiten en gaan morgen vol trots met hun coronapas naar het park. Het zij zo.

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen