De Magische Klok: Anton Pieck

eftelingElke donderdag nemen we een duik in de geschiedenis van bijna 70 jaar Efteling met De Magische Klok. Want in de bijna 70 jaren is er heel wat gebeurd. In deze aflevering brengen we een ode aan ontwerper Anton Pieck. Hij is één van de grondleggers van de Efteling. Anton Pieck is overleden in 1987, maar zijn gedachtegoed en werkwijzen klinken nog altijd voort, want de Efteling koestert zijn erfenis. In deze aflevering kom je alles te weten over zijn leven compleet met nostalgische beelden, prenten en nog veel meer. Te zien na de klik!

In onze webshop zijn veel artikelen van Anton Pieck verkrijgbaar zoals puzzels, een dvd maar ook de nieuwste kalenders voor 2019 om alvast in huis te hebben. Neem een kijkje!
Tip! Op zoek naar een mooie kalender 2021 van Anton Pieck? Kijk eens rond in onze webshop.

SpeelgoedSpeelgoed