Vloggers in de Efteling: Mo Mo O’Brien

eftelingEn weer komt een werkweek langzamerhand ten einde, het is vrijdag! De welbekende eindsprint kan weer worden ingezet en dan weer lekker weekend. De klaagzang over de aanhoudende gedwongen sluiting van het park laten we deze keer maar even terzijde omdat het eentonig wordt. Dus meteen door naar een vlogger die we in de spotlights gaan zetten omdat hij of zij een vlog heeft weten te combineren met een bezoek aan de Efteling. Vandaag Mo Mo O’Brien. Een vlogger uit Canada die vlogt over haar wereldwijde belevenissen. Daar kon de Efteling natuurlijk niet bij ontbreken.

Nu verwacht je natuurlijk een video te zien. Klopt! Die stond hier ook. Het blijkt namelijk dat later in het verslag een enorme tirade werd opgevoerd tegen Monsieur Cannibale en het vermeende racistische karakter van deze attractie. Aangezien wij die “discussie” hierover echt spuugzat zijn hebben we de video van deze Canadese deuggleuf sinds 14 maart 2021 verwijderd. Toedeledokie!

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops