De Magische Klok: Efteling Entertainment

eftelingElke donderdag neemt De Magische Klok je mee in een reis door tijd en ruimte. De Efteling bestaat al meer dan 65 jaar en er is in die tijd veel gebeurd, veel gebouwd en een hoop veranderd. Dit keer kijken we naar zangers, dansers, kunstenaars en bijzondere parkbewoners: het Efteling Entertainment. De geschiedenis van de pleziermakers in Kaatsheuvel begint al in 1954, in de poppenkast op het Anton Pieckplein. Vanaf 1980 bevolken andere kleurrijke Eftelingers de parkpaden: Pardoes, de prins en prinses, de dorpsomroeper, de Enige Echte Efteling Fanfare, Jokie de Prrretneus, de Efteling Muzikanten en vele anderen. Kijken doe je na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops