Vloggers in de Efteling: Evan Edinger

Het aftellen naar 20 mei is een feit! Dan gaat de Efteling weer helemaal open, weliswaar in aangepaste vorm. Zo is reserveren verplicht dus je doet er goed aan om je dagje Efteling ruim van tevoren te plannen. We kijken uit naar de eerste vlogs van na 20 mei dus neem je camera mee. Tot die tijd speuren we rond op YouTube naar wat oudere vlogs. Vandaag de beurt aan Evan Edinger. Een Amerikaanse vlogger die zijn YouTube kanaal helemaal gewijd heeft aan reizen door de wereld. China, Brunei, Londen en de Efteling. Heel interessant om de Efteling te bekijken door de ogen van een Amerikaan. Alles moet maar “bigger and better” zijn denkt men vaak over Amerikanen. Maar is dat wel zo? Bekijk de vlog van Evan na de klik!

Meer Evan Edinger? Dat kan!
YouTube kanaal
Facebook
Twitter
Instagram

Mondkapjes per 1 juni 2020 verplicht in het Openbaar Vervoer. Mondkapjes saai? Deze sowieso niet. Kies uit deze wonderlijke mondkapjes! Of bestel er minimaal vier en krijg hoge korting! (combineren mogelijk)

Aanbiedingen bij webshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.