Efteling sluit de deuren tot en met 6 april 2020

Op aanraden van de overheid én de Brabantse Veiligheidsregio’s zijn alle bedrijfsonderdelen van de Efteling gesloten voor de periode tot en met 6 april 2020. Met andere woorden: de vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land, het Efteling Hotel en Efteling Golfpark zijn tot die tijd niet toegankelijk. Dagen reserveren in de periode t/m 6 april evenals verblijf aldaar is niet mogelijk. Meer informatie na de klik!
Voor abonnementshouders die het park in de genoemde perioden graag wilden bezoeken maar niet kunnen vanwege sluiting is de vraag: is er coulance mogelijk? “Wij bekijken wat de mogelijkheden zijn en komen graag later terug met meer informatie. Via onze website vindt u de meest actuele informatie. U kunt uw vragen altijd per e-mail stellen. Dat kan via abonnementen@efteling.com. Houdt u rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses.”

Let op! Efteling Fanzine is geen officiele site van de Efteling. Voor vragen over de sluiting kunt u H I E R terecht. Voor contact met de Efteling kunt u H I E R terecht.

Aanbiedingen bij webshops