Vloggers in de Efteling: de Bellinga’s

eftelingEn we zijn weer terechtgekomen op de vrijdag. Na een werkweek of juist weekje school ben je wel weer toe aan het weekend. Eindelijk weer wat tijd voor jezelf. Maar ja… vrijdag dus. Tijd voor die ene eindsprint en natuurlijk weer een vlogger in de spotlights die een vlog heeft weten te combineren met een dagje Efteling. Vandaag de eer aan de Bellinga’s. Geen “lonely vlogger” maar een hele familie dus. Al sinds november 2013 zijn de Bellinga’s actief aan het vloggen en zijn inmiddels de kwart miljoen abonnees ruim gepasseerd. Onlangs ging de hele familie naar de Winter Efteling en maakte daar een sfeervolle vlog van.

Meer van de Bellinga’s zien? Dat kan!
YouTube kanaal
Facebook
Instagram

Aanbiedingen bij webshopsGeldvarken.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.