Vloggers in de Efteling: World Of Coasters

eftelingDaar klinkt de bel voor de laatste ronde! Het is vrijdag…. nog even volhouden en dan.. weekend!! Lekker weer wat tijd voor jezelf. Vandaag worden we door Lorenzo bezocht in ons land. Wie? Lorenzo. Dat was kort geleden nog een orkaan maar nu meer een enorme waterdrager. En omdat er zoveel regen en somber weer vandaag op het programma staan dachten we dat het een goed idee was om eens terug te blikken naar de warme zomerse juli van dit jaar. Dat doen we met een uitgebreide vlog van World Of Coasters. Veel plezier!

Meer World Of Coasters? Dat kan
YouTube kanaal
Instagram
Merch Shop

Geldvarken.infoAanbiedingen bij webshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.