Making-of: Het Witte Paard – Sfeer van Weleer

eftelingHet Witte Paard heeft een grote opknapbeurt ondergaan en is sinds 1 maart 2014 in de ‘sfeer van weleer’ te bewonderen. Het nieuwe thema laat je in een theehuis van begin 1900 terechtkomen, waarbij de zes verschillende ruimtes ieder een unieke, nostalgische beleving hebben. Kom naar het gezellige hart van de Efteling — het Anton Pieckplein in het Marerijk — en schuif aan bij Het Witte Paard! Op de menukaart vind je vers belegde broodjes, overheerlijke warme maaltijden, salades én zoete lekkernijen.

Reserveer nu online je tickets met korting: http://www.efteling.com/tickets.

Aanbiedingen bij webshopsGeldvarken.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.