Vloggers in de Efteling: Yung Demi

eftelingHet is vandaag vrijdag de dertiende. Is dat even lekker? Bijna weer weekend, bijna weer wat tijd voor jezelf. En wat is er dan leuker op een vrijdag dan een vlogger in de spotlights te zetten die een dagje Efteling heeft weten te combineren met een vlog? Mooie combinatie toch? Dachten wij ook. Vandaag de eer aan Yung Demi. Yung Demi bestaat uit Demi en Romy. Zij vloggen onder meer over challenges. En verder is er niet zo heel erg veel bekend. Dat komt goed uit want des te eerder kun je naar hun Efteling vlog kijken na de klik!

Meer Yung Demi? Dat kan! Bezoek hun YouTube kanaal!

Flash aanbiedingen bij Ali Express!Aanbiedingen bij webshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.