Making-of De zes zwanen: Er was eens een sprookje

eftelingOp dit moment wordt er gewerkt aan een het dertigste sprookje in het Sprookjesbos van de Efteling. In vijf ‘making-of’ afleveringen kijken we mee met de bouw van De zes Zwanen. Hoe brengt de Efteling sprookjes tot leven? En waar ligt eigenlijk de oorsprong van dit soort verhalen? In deze aflevering gaat presentatrice Marlijn Weerdenburg op bezoek bij ontwerper Sander de Bruijn, bezoekt ze een hoogleraar volksverhalen aan het Meertens Instituut in Amsterdam, ontdekt ze de herkomst van sprookjes én waarom de Efteling voor dit sprookje heeft gekozen.

Kijk ook op https://www.facebook.com/efteling of op http://www.efteling.com en blijf op de hoogte van alles uit de wondere wereld van de Efteling.

Aanbiedingen bij webshopsFlash aanbiedingen bij Ali Express!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.